Gabriela Firea si Florentin Pandele vor incheia un contract nuptial

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Gabriela Firea si Florentin Pandele au declarat ca vor ca la intoarcerea din Turcia sa incheie un contract prenuptial.

„Vom face acest lucru in perioada imediat urmatoare, pentru ca mi se pare corect sa protejez bunurile Gabrielei, atat pe cele personale, cat si pe cele mostenite de la fostul ei sot, Rasvan”, a declarat Florentin Pandele, potrivit adevarul.ro.

Gabriela Firea, Pandele a dorit ca acest contract sa fie incheiat inaintea nuntii. „Florin a insistat de anul trecut sa incheiem un contract prenuptial, pentru ca este un om foarte corect, dar eu am tot amanat. O vom face cand ne intoarcem. Pe noi ne leaga o dragoste trainica, respectul reciproc, pasiunile comune. Suma de pe fluturasul de salariu este doar un amanunt”, a spus vedeta Antenei 3.

Intrebat cum se simte ca sotia sa castige mult mai mult din salariu, Pandele a spus: „Am stiut acest lucru de la bun inceput, de la cununia de anul trecut. Toata lumea stie ca primarii, prefectii, ministrii, demnitarii romani in general, sunt platiti prost, sub media europeana. In mediul privat, rasplata este pe masura responsabilitatii. Gabi este si realizatorul unei emisiuni de televiziune, si directorul a trei publicatii, si este firesc sa fie platita in consecinta”.

spot_imgspot_img