Gabriela Monteiro, singura si incendiara

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Are 24 de ani, dar deja este considerata una dintre cele mai experimentate in meseria ei de model. Practic, se poate spune ca brazilianca Gabriela Monteiro si-a petrecut o viata pe podiumul de prezentare. Nu de alta, dar a inceput sa se ocupe de modeling inca de cand avea opt ani. Iar de la 12 a inceput sa studieze teatrul.

Isi cunoaste foarte bine principalul atu si nu face mari eforturi sa si-l pastreze. Are doar grija sa nu manance dupa ora 18 si, de trei ori pe saptamana, merge la sala. „Ma consider frumoasa, dar nu cred ca sunt un sex-simbol”, marturiseste bruneta care nu se sfieste sa recunoasca faptul ca a apelat la bisturiu pentru a avea sanii mai mari. Si, daca tot a facut acest sacrificiu, era normal sa si-i puna in valoare, realizand un pictorial nud pentru revista Sexy. Primul din viata ei. Si nu a fost prea usor. A fost nevoita sa infrunte frigul, in Santa Catarina. „Toti purtau geci, manusi si caciuli, iar eu, goala, trebuia sa fiu senzuala”, povesteste vedeta din tara cafelei.

Oricat ar putea parea de ciudat, Gabriela este singura de mai bine de un an. Si asta pentru ca isi cauta un suflet pereche a carui principala calitate sa fie sinceritatea, pentru ca altfel nu exista incredere. Deocamdata, ea a ales sa se consoleze studiind jurnalistica. Daca tot a ales sa fie o fiinta fara nimic de ascuns, macar secretele altora sa le dezvaluie.

spot_imgspot_img