EuroMetropola – Nordul periferic se dezvolta energic

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Pentru tot mai multi romani din categoria middle-high class achizitionarea unei locuinte in zona de nord a devenit o moda, iar investitorii imobiliari profita de acest trend si dezvolta tot mai mult pe segmentul rezidential. „Stocul deja existent de imobile in zona de N, dar si multitudinea de solicitari venite din partea potentialilor cumparatori, i-a determinat pe developeri sa isi indrepte atentie spre periferia de nord a Capitalei, in special spre localitati precum Sisesti, Straulesti ? Jandarmeriei, pana la Tancabesti, Snagov, Otopeni, Saftica, Caciulati, Peris, Buftea, Crevedia”, sustine Valeria Tudor, coordonator departament rezidential in cadrul companiei imobiliare EuroMetropola. La fel de accesibila continua sa ramana si localitatea Corbeanca, unde pretul pe mp construit poate depasi si 1500 euro/mp.
Specialistul EuroMetropola adauga „peste 60% dintre clientii dornici de a-si achizitiona o casa in imediata vecinatate a Bucurestiului isi manifesta dorinta de a se muta in blocuri cu regim de inaltime mic, P+2 sau maxim P+3. Cele mai cerute sunt apartamentele de 3 si 4 camere, cu suprafete ce deseori depasesc 100 mp, urmate de minicomplexurile rezidentiale cu duplexuri sau vile individuale”. In aceasta categorie se poate inscrie si proiectul Casa Nova Residence, situat in partea de nord a Bucurestiului, intre Padurea Corbeanca si Tamas sau Besta Residence (pe malul lacului Buftea) pe care EuroMetropola le promoveaza in exclusivitate. „Complexul Casa Nova Residence cuprinde aproximativ 800 de locuinte, printre care si vile cu structura P+1. Pe aceeasi structura vor fi construite si cele 8 resedinte private ce vor forma proiectul Besta Residence”, spune consultantul EuroMetropola.
Cei mai multi bucuresteni au optat pentru achizitionarea de case in localitatile din apropierea Capitalei datorita suprafetelor mai mari, disponibile intre-un numar tot mai limitat la nivelul Bucurestiului. „Un factor decisiv in finalizarea procesului de cumparare a unei locuinte intr-un ansamblu rezidential din apropierea orasului este si pretul, acesta fiind inferior apartamentelor sau vilelor din interiorul orasului. Mai mult, constructorii au inceput sa speculeze dorinta romanilor de a beneficia de spatii verzi, lac sau padure in proximitatea locuintei. De asemenea, s-a inceput prefigurarea unor mici orasele, la distanta de 20 ? 30 km de Bucuresti, cu entitati bine definite”, adauga specialistul agentiei imobiliare EuroMetropola.
„O alta oferta atractiva pentru viitorii cumparatori este si complexul Solaria Residence, compus din 15 vile (S+P+2E+M) cu 64 de apartamente (28 cu 3 camere si 36 cu 4 camere). Astfel, apartamentele, dispuse cate unul pe fiecare nivel, se ofera spre vanzare la imbatabilul pret de 1400 euro/mp, cu 130 de locuri de parcare subterane si supraterane incluse in pret. Ansamblul este favorizat si de prezenta spatiilor de agrement si comerciale, dar si a institutiei de invatamant existenta in incinta complexului”, a mai spus reprezentantul EuroMetropola.

PROIECT LOCALIZARE PRET
Casa Nova Residence Corbeanca 1200 euro/mp
Besta Residence Pe malul lacului Buftea 1300 euro/mp
Solaria Residence In vecinatatea zonei comerciale Baneasa 1400 euro/mp
Proiecte in exclusivitate promovate de compania imobiliara EuroMetropola

spot_imgspot_img