Gabriela Szabo, veste buna pentru romanii care vor sa vada tenis la Bucuresti: s-au gasit bani pentru turneul WTA din 2016

de Adrian Tone – Mediafax Publicat la: 11.09.2015 20:16 Ultima actualizare: 11.09.2015 20:17

Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, a declarat, vineri, la Sala Dinamo, ca bugetul MTS va fi suplimentat in luna octombrie pentru organizarea turnerului WTA de la Bucuresti in 2016.

“In Romania se desfasoara foarte multe eveneimente internationale, Campionatul Balcanic de Canotaj, la Iasi, Campionatul European de Juniori la kaiac-canoe. In paralel mergem la Ministerul Tineretului si Sportului cu promovarea sportului de masa. Eu incerc sa conving pe toata lumea ca sportul inseamna o investitie, nu o cheltuiala. Sportul inseamna si promovarea imaginii tarii tale si prin sport vezi potentialul economic si social al tarii tale. Simona Halep este un model pentru toata Romania si nu intamplator organizam cu ajutorul Guvernului Romaniei un turneu la noi acasa, tocmai pentru a le avea pe jucatoarele noastre acasa in fata publicului din Romania. Premierul mi-a promis ca in luna octombrie va suplimenta bugetul Ministerului Tineretului si Sportului ca sa putem sa organizam si anul viitor turneul de tenis”, a declarat Szabo.
In anii precedenti taxa WTA in valoare de aprocximativ 250.000 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *