Gafa de proportii pe contul de Twitter al premierului britanic David Cameron

Downing Street se straduieste sa explice o gafa intervenita dupa ce premierul a folosit site-ul pentru a transmite condoleante poporului kenyan dupa atacul terorist dintr-un centru comercial din Nairobi.
David Cameron a scris ca transmite “condoleante presedintelui Kenyatta dupa atacul de la centrul comercial #Westgate” si a dezvaluit ca Hague va sustine o declaratie. Mesajul a primit zeci de raspunsuri, inclusiv unul de pe contul @AdrianBurley, desi parlamentarul conservator nu are nicio legatura cu acesta. Mesajul afirma: “@David_Cameron va rog contramandati-l pe @WilliamHague, nu a suferit destul Kenya astazi?”.
Pentru a spori nemultumirea, contul foloseste imaginea Lordului Tebbit in timp ce este scos pe targa de la locul atentatului din Brighton din 1984, cand au murit cinci persoane, iar sotia sa a ramas cu dizabilitati. Numele contului sugereaza ca fotografia Lordului Tebbit a fost realizata in timp ce facea sex.
Cineva care monitoriza contul lui Cameron a apasat butonul “favourite”, facand din acesta singurul mesaj evidentiat in acest fel de premier de cand si-a deschis …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *