Gemenii lui Jennifer Lopez, aparitie de sase milioane de dolari

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Nici n-au implinit o luna si sunt deja vedete de cinci stele, care pozeza pentru coperta unei reviste de top. Pentru ca mamica si taticul lor sunt admirati si aplaudati de o lume intreaga, cei doi micuti si-au castigat dreptul la celebritate prin nastere.

Despre cine este vorba? Evident despre cei doi copilasi aparuti pe lume „sub semnatura” Jennifer Lopez-Marc Anthony. Datorita „eforturilor” depuse de angajatii reviste People lumea intreaga are onoare de a face cunostinta cu perechea de gemeni a cantaretei „I”m Glad”. Maxx si Emme, aparuti pe lume pe data de 22 februarie a anului curent in New York, au „muncit” cu drag si spor pentru realizarea unui pictorial asteptat cu sufletul la gura de milioane de admiratori.

Ambii s-au vazut nevoiti sa suporte bliztul aparatelor de fotografiat si au invatat sa doarma exact in pozitia in care a vrut fotograful. Alaturi de ei in poze au aparut evident si fericitii parinti, insotiti de zambetele largi si de sclipirile din ochi. Revista People a dedicat nici mai mult nici mai putin de 12 pagini noului pictorial cu bebelusi rasfatati de soarta. Potrivit zvonurilor, Jennifer si Marc au primit intre patru si sase milioane de dolari pentru a-si lasa micutii fotografiati.

spot_imgspot_img