GIGABYTE lanseaza placa de baza de ultima generatie AMD AM3

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

GIGABYTE, unul din principalii producatori de placi de baza si placi video, lanseaza placa de baza GA-MA790FXT-UD5P, prima „platforma AMD Dragon”, compatibila cu noua generatie de procesoare AMD AM3 Phenom? II. Aceasta platforma este dedicata obtinerii unor performante maxime, la lucru, acasa si in jocuri.

Construita pe noul socket AMD AM3, placa de baza GIGABYTE GA-MA790FXT-UD5P permite utilizatorilor sa atinga noi performante in exploatare, cu ajutorul procesoarelor cu care este compatibila. Procesoarele AMD Phenom? II, pe 45 de nanometri, prezinta HyperTransport 3.0 si controler de memorie integrat DDR3. GIGABYTE GA-MA790FX-UD5P este prima placa de baza pe platforma AMD ce ofera suport pentru memorii DDR3, oferind utilizatorilor posibilitatea de a atinge frecvente ale memoriilor de pana la 1666+ MHz (prin Overclocking), pentru o viteza de acces mai mare in cele mai noi aplicatii si jocuri, cu o eficienta energetica imbunatatita. Dezvoltata printr-o tehnologie de ultima ora, GA-MA790FXT-UD5P dispune de un nivel de putere 8+2 al CPU VRM, pentru a asigura energia necesara procesorului de 140W.

Nici o platforma nu este completa fara cea mai noua tehnologie grafica, placa de baza GIGABYTE GA-MA790FXT-UD5P, echipata cu North Bridge-ul AMD 790X, care beneficiaza de suport pentru interfata grafica DUAL x16 PCI-E 2.0 si este compatibila cu cea mai tehnologie ATI CrossFireX?. Conectarea cardurilor grafice ofera posibilitatea folosirii a patru monitoare; astfel, utilizatorii sporesc productivitatea prin optimizarea abilitatior multitasking.

GIGABYTE GA-MA790FXT-UD5P beneficiaza de suport pentru AMD OverDrive?, oferind utilizatorilor specializati posibilitatea de a-si personaliza si monitoriza performantele si setarile sistemului. Utilizatorii pasionati vor aprecia noul controler incorporat EC AOD-ACC, care ofera posibilitatii de overclocking mult mai bune pentru procesoarele AMD Phenom? II Black Edition, cu ajutorul AMD OverDrive?.

GA-MA790FXT-UD5P este cea mai noua placa de baza din seria GIGABYTE Ultra Durable? 3. Aceasta serie beneficiaza de primul design pentru placi de baza desktop care ofera 2 uncii de cupru pentru straturile de Putere si Masa, conducand la o scadere drastica a temperaturii de lucru a sistemului, eficienta energetica crescuta si stabilitate sporita pentru overclocking. Placile de baza GIGABYTE Ultra Durable? 3 sunt echipate cu Condensatori Solizi Japonezi, cu o durata de functionare de peste 50 000 de ore, Bobine cu miez de Ferita, ce ofera eficienta energetica ridicata, si Mosfeti Lower RDS(on) cu o rezistenta scazuta, ce reduc consumul de energie si generarea de caldura. Placile de baza GIGABYTE Ultra Durable? 3 garanteaza stabilitatea, fiabilitatea si longevitatea, esentiale pentru a satisface cerintele procesoarelor de ultima generatie si ale altor componente necesare pentru rularea celor mai avansate aplicatii si jocuri.

Optiunile avansate de conectivitate sunt esentiale pentru orice sistem de ultima generatie. GIGABYTE GA-MA790FXT-UD5P ofera suport pentru 10 port-uri SATA 2.0. Pe langa cele sase porturi SATA 2.0 (3Gb/s) din SB750, GA-MA790FXT-UD5P dispune de alte 4 porturi SATA prin controlerul integrat JMicron (JM363 & JM322), usurand utilizarea tehnologiei GIGABYTE Smart Backup. Tehnologia GIGABYTE Smart Backup permite utilizatorilor sa conecteze maximum 4 dispozitive SATA, pentru a realiza o configuratie RAID bazata pe hardware cu un efort minim. GIGABYTE GA-MA790FXT-UD5P beneficiaza de conexiuni Dual Gigabit LAN cu Teaming, care permite celor doua conexiuni individuale sa se comporte ca una singura pentru a obtine o latime de banda dubla, cu scopul de a imbunatati rata de transfer.

spot_imgspot_img