Gigi Becali a desfiintat trei jucatori dupa esecul de la Viena. “Fugi de joc cand ai 24 de ani? Daca il aveam pe Nistor, era macel!”

Gigi Becali sustine ca FCSB este favorita la calificare!
RAPID VIENA – FCSB 3-1 in prima mansa din PLAY-OFF EUROPA LEAGUE. Se decide pe Arena Nationala!
“Sansele de calificare sunt 60% pentru noi, 40% pentru Rapid Viena. Am vazut, e o echipa care nu ne poate scoate. Rapid Viena e o echipa prea slaba pentru noi. Cum sa ne scoata o asemenea echipa? Rapid Viena e mai slaba decat Hajduk Split, vom castiga la Bucuresti si ne vom califica! Va fi altceva la Bucuresti. N-o sa mai joace Morutan, e emotiv. E prea crud pentru acest nivel. Poate l-am laudat prea mult si am gresit ridicandu-l in slavi.
Coman nu prea a miscat. Vom gasi o formula care sa marheze goluri. Va reveni si Tanase. Acesta este cuplul de fundasi centrali, nu mai avem ce sa facem. Am luat golurile aiurea. Daca Man si Coman erau in forma si erau jucatori adevarati, am fi dat 4-5 goluri.?Insist pentru Nistor pentru ca el joaca in locul lui Morutan. Daca il aveam pe Nistor, era macel! Nistor dribleaza, pune mingea jos. Era macel daca il aveam. Popescu a atins mingea de cinci ori. E o singura explicatie: fuge de joc. Se asaza in teren incat sa nu primeasca mingea. Fugi de joc cand ai 24 de ani?
Coman a dat prea multe pase la adversar, trebuie sa munceasca. Credea ca va juca din talent toata viata, dar nu e asa. N-a driblat pe nimeni. Vor fi schimbari in echipa, trebuie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *