Gigi Becali l-a desfiintat pe “regele vagabond” Hagi

Gigi Becali l-a desfiintat pe "regele vagabond" Hagi

Razboiul dintre Gigi Becali si Gica Hagi a ajuns la apogeu. Dupa ce fostul international stersese pe jos cu el cu o seara inainte, Becali a dezvaluit, marti seara, la emisiunea Nasul, detalii din viata intima a “Regelui”, dar a punctat si la capitolul blesteme si ironii. “El a vrut astfel sa ma distruga pe mine, sa distruga imaginea mea. Cea mai mare durere a mea a fost ca a spus ca el a avut grija de mine si ca eu ma folosesc de oameni. Toata viata lui nu va avea un prieten cum i-am fost eu. Bate campii! As fi tampit sa cred ca oamenii ma vor iubi mai mult pe mine decat pe el, dar nu poti sa-mi iei demnitatea. A vrut sa ma execute, am vazut un talent de escroc international, de mare parsiv, ca jignesc gloriile Stelei, l-a invatat cineva sa spuna asta. Hagi are caracter zero, caracter murdar. Am eu nevoie sa fiu curtean la rege? Aveam nevoie sa joc teatru in fata lui?”, a tunat Becali.

Apoi, latifundiarul a deschis un subiect mai delicat: zvonul cum ca Gabi Balint, prieten la catarama cu Hagi, ar fi homosexual: “Lumea barfeste, dar suta la suta nu e adevarat, ca stiu. Am vrut sa-l scot pe Hagi dintr-un anturaj. Jucatorii barfeau, bine ca n-a venit si Balint. Nu e adevarat, mai, am zis”. Pentru a demonstra cum l-a ajutat pe Hagi, Becali a povestit amanunte intime din tineretea lui Hagi, “cand avea 20-21 de ani”.

Oficialul stelist a povestit cum, inainte de Revolutie, a licitat pentru Hagi un Mercedes “cu 16 supape”, pana la 450.000 de lei, bani pe care Hagi nu avea de unde sa-i ia. Becali a spus ca a imprumutat bani de la “o fata” si cei mai multi bani, 300.000 de lei, de la tatal sau, care i-a adunat noaptea de la prieteni. “M-a ajutat el mai mult sa zicem, ma mai foloseam de numele lui, imi mai dadea cheile de la casa, mai mergeam cu masina lui”, a amintit boss-ul din Ghencea.

Becali a mentionat ca, deoarece Hagi nu avea mult timp liber la dispozitie il ajuta sa cunoasca femei si sa le cucereasca: “Hagi a avut cele mai frumoase femei din Bucuresti, pe care le-a cunoscut prin mine. Nu eram peste, doar il ajutam. Ca sa vedeti cum avea grija de mine, va spun ca ma suna la trei noaptea sa-mi spuna ca se certase cu Belodedici si Balint, il faceau pitic, il jigneau”. Becali a afirmat ca are pe constiinta o marturie mincinoasa pentru Hagi la procesul de divort de prima sotie, careia i-a cerut apoi iertare. Gigi Becali a mai spus ca in urma cu trei luni cineva i-a transmis ca Anghel Iordanescu ar fi spus ca vrea sa vina la Steaua sa faca treaba impreuna cu Hagi: “In mintea lui, Hagi mai crede ca poate lua clubul”. Şi in final, Becali a pus, in stilul characteristic, cireasa de pe tort: “Hagi e un rege cu coroana de tinichea, un rege vagabond”.

“El a vrut astfel sa ma distruga pe mine, sa distruga imaginea mea. As fi tampit sa cred ca oamenii ma vor iubi mai mult pe mine decat pe el, dar nu poti sa-mi iei demnitatea. A vrut sa ma execute, am vazut un talent de escroc international, de mare parsiv, ca jignesc gloriile Stelei… Hagi are caracter zero, caracter murdar. ” – Gigi Becali (patron Steaua)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *