Gigi Becali, declaratii inainte de Steaua – Chelsea. …

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, ca in cazul in care jucatorii pregatiti de Laurentiu Reghecampf vor elimina echipa Chelsea Londra, in optimile de finala ale Ligii Europa, acestia vor incasa prime de cate 20.000 de euro, conform Mediafax.
“O sa intreb Consiliul de Administratie, cred ca daca bat Chelsea o sa aiba o prima de 20.000 de euro”, a spus Becali.
Gigi Becali a precizat, fara a da insa prea multe detali, ca a primit o oferta de cinci milioane de euro pentru fundasul Florin Gardos. “Nu m-a sunat de Chiriches, m-a sunat de Gardos. Voia sa dea cinci milioane si am cerut sapte direct. Da sapte milioane, il dau, nu, la revedere. Nu stau in ploaie”, a explicat Becali.
El a afirmat ca inca nu si-a revenit dupa eliminarea echipei Ajax din 16-imile de finala ale competitiei. “E ca un vis care nici nu s-a terminat. Nu-mi vine sa cred. E un lucru prea maret. Adica, bai, sa scoti Ajax dupa ce te-a batut cu 2-0 e un lucru prea maret. Filosofia de joc de la Barcelona a fost luata de la Ajax”, a completat Becali.
Gigi Becali a precizat ca Chelsea este o echipa foarte puternica, dar care nu are un coc la fel de rapid ca Steaua. “O echipa statica, o echipa foarte puternica, dar n-are viteza. Cu Steaua daca n-ai viteza in joc te nauceste, te distruge. O sa vedeti o Chelsea de o sa pomeneasca toata lumea. Chelsea bagata in corzi de Steaua, pentru ca Steaua joaca in viteza. Este o echipa foarte mare care nu sta acum sa vina sa se uite la Steaua si ce joaca. Nici nu este macar Liga Campionilor, nu stau aia cu lupa pe Liga Europa. Sunt prea mare echipa ca sa stea sa verifice si sa ancheteze acum jocul Stelei. Vor avea surprize mari si ei cred ca stiu asta. Daca joaca echipa cum a fost cu Ajax, nu le da doua, le da trei”, a adaugat Becali, care a precizat ca in Liga Europa au ramas doar echipe aflate la nivelul Ligii Campionilor.
Becali crede ca jucatorii echipei Chelsea nu vor fi prea motivati in meciul cu Steaua, deoarece nu evolueaza in Liga Campionilor. “Ce sa-i spui lui ala ca joaca in Liga Europa cu Steaua, cand el are 40 de milioane in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *