Gino Iorgulescu vrea sa candideze la sefia LPF, Dragomir spune ca nu se poate

de Adrian Petculescu – Mediafax Publicat la: 25.10.2013 19:41 Ultima actualizare: 25.10.2013 19:42

Fostul presedinte al FC National Gino Iorgulescu a declarat, vineri, ca intentioneaza sa candideze la presedintia LPF, insa actualul sef al ligii, Dimitru Dragomir, a precizat ca, potrivit statututlui, termenul limita pentru depunerea candidaturilor a expirat.
“Vreau sa-mi depun candidatura. Tot ce sper este sa nu mi se puna bete in roate, pentru ca am auzit unele zvonuri cum ca perioada depunerii candidaturilor s-a incheiat”, a afirmat Gino Iorgulescu, pentru digisport.ro.

Intr-o intervenetie telefonica la Sport.ro, Dragomir a declarat ca se puteau depune candidaturi pentru presedintia LPF cu 15 zile lucratoare inaintea datei alegerilor, stabilita la 14 noiembrie, adica in 24 octombrie (joi).
“Procedura scrie in statut. Am mai candidat o data impotriva lui, imi face placere sa vina. Nu este adevarat ca am anuntat acum trei zile, atunci m-am inscris eu. Eu am anuntat de trei-patru luni ca voi candida. Daca nu stie un concurent de-al meu statutul ligii, ce sa faca? Un candidat trebuie sa respecte statutul si sa-l propuna un club cu 15 zile lucratoare inainte. Eu m-am inscris in ultima sau penultima zi. Cel care concureaza face ca Gica Popescu (n.r. – candidat la presedintia FRF), anunta cu mult timp inainte, asa cum am anuntat eu. Daca nu stie statutul, atunci ce cauta la liga? Pe 19 noiembrie mie imi expira mandatul, iar cine vrea sa candideze se intereseaza”, a spus Dragomir.
Presedintele LPF a afirmat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *