Gordon Ramsay revine in forța, la TV Paprika

Gordon Ramsay revine in forța, la TV Paprika

Luna ianuarie aduce, la TV Paprika, o premiera marca Gordon Ramsay: “Cine gateste cel mai bine?” (producție 2017). Cele 20 de episoade vor fi difuzate din 7 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 21:00 (reluarea fiind programata a doua zi, la ora 15:00). Formatul creat și produs de chef-ul britanic este dinamic și inedit: in fiecare episod de cate o ora, 9 concurenți (bucatari amatori) vor trece prin 3 probe de concurs, in ringul culinar care va fi prezidat de un chef priceput. Acesta din urma iși va demonstra expertiza in fața concurenților (și a privitorilor), care vor trebui apoi sa-și dovedeasca priceperea. Prezentatoarea emisiunii “Cine gateste cel mai bine?” este Fern Britton.

Primii trei cei mai slabi concurenți sunt eliminați imediat, dupa prima proba ? manuirea cuțitului. A doua batalie a episodului se axeaza pe precizie și pricepere (mai exact, pregatirea unui ingredient dat) și va presupune o noua eliminare a unui trio din concurs. Ultimii trei bucatari amatori ramași in lupta vor folosi ingredientul pregatit intr-un fel impresionant, demn de premiul acordat (1.000 de lire sterline) și de titlul de “Geniu culinar”. Din echipa de chefi fac parte, pe langa Gordon Ramsay (in prima saptamana), Rosemary Shrager (saptamana doi), Phil Vickery (saptamana trei) și Jean-Christophe Novelli (ultima saptamana). Show-ul a fost adaptat și in Statele Unite, in vara lui 2017.

Celelalte noutați ale lunii ianuarie, din grila TV Paprika, sunt:
? “Nigel Slater si aromele Orientului Mijlociu”, din 2 ianuarie, de la ora 21:00. Fiecare dintre cele 3 episoade a cate o ora este difuzat de la ora 21:00. Jurnalistul culinar pornește intr-o gastro-aventura in Orientul Mijlociu.
? “Bunatati pentru familie, cu Nadiya”, din 5 ianuarie, de la ora 14:30. Nadiya Hussain (caștigatoare a “The Great British Bake Off”, in 2015) ne invața sa preparam bucate perfecte pentru momentele petrecute cu cei dragi.
? “Periplu culinar australian cu Guy Turland”, din 5 ianuarie, de la ora 16:00. Emisiunea filmata pe una dintre cele mai frumoase plaje din lume (Bondi, din Australia) il are drept gazda pe Guy Turland, bucatar local, surfer și scafandru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *