5 seriale continua cu episoade noi, in ianuarie, la Minimax

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Prima luna din noul an aduce, pe Minimax, sezoane și episoade noi din cinci seriale animate pline de energie, aventuri colorate (din care nu lipsește acțiunea) și lecții pozitive despre viața și prietenie. Descoperiți mai jos mai multe detalii despre premierele lunii ianuarie, de pe postul Minimax:

� „Masha și ursul” (sezonul 2), cate 3 episoade, din 2 ianuarie, zilnic, de la ora 09:35. In al doilea sezon al serialului (producție 2011 � 2015) tradus in 25 de limbi și difuzat in peste 100 de țari, Masha exploreaza in continuare padurea unde locuiește, alaturi de porcul, capra și cainele ei, in timp ce ursul titular o insoțește in noi aventuri pline de descoperiri interesante. In cele trei sezoane ale simpaticei povești apar și verișoara Mashei (Dasha), un pinguin, un pui de panda din China, doi lupi a caror casa e o fosta ambulanța, un tigru care a lucrat la circ și o ursoaica. Noul sezon are 26 de episoade, care sunt programate și in reluare, de la ora 17:05.
� „Povesti cu legume: In casa” (sezonul 3), din 7 ianuarie, zilnic, de la ora 06:15. Aventurile colorate ale legumelor din povestea animata marca DreamWorks continua cu a treia serie (care conține un total de 26 de episoade). Oare ce vor mai descoperi Bob Roșia, Larry Castravete și prietenii lor in acest sezon?
� „Monchhichi” (episoade noi din sezonul 1), din 14 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 16:55. Simpaticii gardieni ai viselor frumoase ale copiilor intra din nou in acțiune: serialul continua cu 25 de noi episoade din prima serie, difuzate in premiera pe Minimax!
� „LEGO Friends: Fetele in misiune” (episoade noi din sezonul 1), din 18 ianuarie, de la ora 14:45. Prietenele Andrea, Mia, Emma, Olivia și Stephanie pun la cale planuri noi și vor sa faca dreptate in oraș, alaturi de micii telespectatori!
� „Dinotrux” (sezonul 3), din 20 ianuarie, zilnic, de la ora 06:40. Povestea dinozaurilor mecanizați marca DreamWorks continua, pe Minimax, cu seria a treia. In care echipa are parte de noi provocari din partea dușmanilor, dar și naturii.

spot_imgspot_img