GPS de la Garmin pentru biciclisti

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Garmin a lansat Edge 705 si Edge 605 ? ultimele modele din gama sistemelor de antrenament pentru ciclisti. Cele doua dispozitive ofera cartografiere profesionista, navigare rutiera si un ecran color de 2,2 inci alaturi de profiluri de relief, urcare si coborare, altitudine, viteza, distanta si timp.

Edge 705 este compatibil SRM si ofera conectivitate wireless intre dispozitive. Impreuna cu SRM, pionier in diagnosticarea puterii mobile a bicicletelor, Garmin da posibilitatea ciclistilor pentru prima oara sa-si monitorizeze prin GPS pozitia, puterea, ritmul inimii, viteza, tempo-ul, altitudinea si inclinarile, toate acestea afisate pe un singur ecran. Utilizatorii lui Edge 705 vor putea sa-si impartaseasca informatii cum ar fi cele despre curse, puncte ale drumului si drumuri in constructii, cu ajutorul tehnologiei wireless ANT+Sport.

?Edge 705 ofera ciclistilor cele mai bune instrumente de care au nevoie pentru a se misca eficient si pentru a impartasi informatiile usor,? a precizat Andrew Silver, Manager de Produs in cadrul Garmin Europe.

Tehnologia ANT+Sport ii permite lui Edge sa se conecteze wireless la un dispozitiv de monitorizare a ritmului cardiac, la un senzor de tempo sau la oricare alt sistem Edge. Ciclistii pot impartasi date despre curse inainte, in timpul sau dupa efectuarea drumului. Cand este conectat un dispozitiv optional SRM de calculare a puterii, Edge 705 masoara puterea, cuplul si ritmul piciorului care apasa pedala.

?Combinand tehnologia SRM de masurare a puterii cu tehnologia Garmin, noul Edge va fi instrumentul ideal pentru antrenament?, a precizat Uli Schoberer, propietar al SRM. Cartografierea modelelor Edge 605 si Edge 705 permite ciclistilor sa se abata de la drum, intoarcerea pe ruta corecta nefiind o problema. Optional pot fi procurate, pe carduri preincarcate, si harti detaliate ale strazilor sau harti topografice.

Altitudinea este inregistrata cu ajutorul unui altimetru barometric pentru Edge 705. Datele despre altitudine ii ajuta pe ciclisti sa-si potriveasca astfel nivelul de altitudine cu viteza, tempo-ul si ritmul cardiac. Edge 605 masoara altitudinea prin intermediul pozitionarii GPS.

Edge 705 si Edge 605 sunt disponibile in Romania la preturile 1.469 RON +TVA, respectiv 1.192

spot_imgspot_img