Guvernul Ponta si-a creat un brand din razgandiri. Lista legilor abolite a doua zi

Mesterul Manole la Palatul Victoria

Guvernul Victor Ponta si-a creat un brand din revenirea asupra unor decizii luate anterior. Ordonanta apobata miercuri de Executiv cu privire la salariile demnitarilor, pe care premierul intentioneaza sa o retracteze in viitoarea sedinta de guvern printr-o contra-ordonanta, nu este prima masura “abolita” la? scurt timp dupa legiferare.? ?

Scenariul “Mesterul Manole” se repeta constant in deciziile Executivului de la Bucuresti. Cea mai rasunatoare retractare de pana acum a fost cea cu impozitarea bacisurilor, insa Guvernul a dat inapoi si in cazul celebrei “taxe pe stalp”, a propus si renuntarea la supracciza de 7 eurocenti sau s-a razgandit cu privire la impozitarea profesiilor liberale.
Amnistia fiscala promulgata recent de Executiv pentru categoriile cel mai variate de contribuabili intregeste peisajul anomaliilor pe care autoritatile le creeaza si apoi le repara, in cel mai bun caz.
Iohannis catre Ponta:Nu pot sa accept ca Guvernul sa ia o decizie, iar premierul sa revina asupra ei
Impozitul pe bacsis a fost eliminat dupa o luna de haos. La doar cateva zile de la intrarea in vigoare a Ordonantei prin care toate bacisurile erau impozitate cu 16%, ministrul de Finante …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *