HAGI contra DUCKADAM. Scandal MONSTRU intre cele doua MARI GLORII. Replici VIOLENTE

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Gica Hagi s-a aratat deranjat de faptul ca Helmuth Duckadam a spus ca nivelul fotbalistilor de la Viitorul scade dupa ce ajung la FCSB si semneaza contracte pe sume uriase.
Gica Hagi n-a fost niciodata atat de UMILIT. „De ce? Pentru ca… internet!” VIDEO
In urma declaratiilor aparute duminica, 04.03.2018, in presa centrala, in care oficialul echipei FCSB, Helmuth Duckadam, afirma ca „Fotbalistii Viitorului au foame de bani si foame de Steaua…”, directorul general al campioanei Romaniei, Cristian Bivolaru, face urmatoarea precizare:
„Consideram total inoportuna o astfel de declaratie a unui oficial al FCSB chiar inaintea meciului direct dintre cele doua formatii, din prima etapa a play-off-ului Ligii 1. Chiar daca politica clubului este de a forma si de a vinde jucatori, nu este normal sa existe astfel de discutii inaintea unui meci oficial. Avem jucatori cu o cota foarte buna, suntem pentru al treilea an consecutiv in play-off si suntem interesati sa transferam jucatori la orice club (din tara sau din strainatate) care ne transmite oferte interesante, atat pentru clubul nostru, cat si pentru jucatori. Nu am intrat, insa, niciodata, in negocieri referitoare la un transfer in timpul desfasurarii sezonului fotbalistic, mai ales cu una dintre competitoarele noastre. Cat priveste afirmatia potrivit careia „jucatorii care impresionau la Viitorul nu mai au acelasi randament la noi”, credem ca oficialul …

spot_imgspot_img