Hagi regreta: Am fost inlaturat de omul pe care eu l-am adus la Steaua!

Hagi regreta: Am fost inlaturat de omul pe care eu l-am adus la Steaua!

Gica Hagi a demisionat de la Steaua. Este un lucru bun sau rau, viitorul va decide. Cert este ca ?Regele? a declarat deschis: ?M-am saturat. Era o tensiune de nedescris. Ma simteam torturat la Steaua!?.

De altfel, gestul lui era usor de anticipat. Miercuri seara, dupa incheierea partidei dintre Slavia Praga si Steaua Bucuresti, incheiata cu victoria cehilor, 2-1, Hagi ameninta: ?Despre viitorul meu la Steaua vorbim maine?. Noaptea l-a decis: nu mai continua. Şi nimeni nu va incerca sa il retina. Desi a spus ca nu a fost instiintat personal de ?Rege? ca a parasit banca tehnica a ros-albastrilor, finantatorul gruparii din Ghencea a declarat ca nu va incerca sa il intoarca din drum pe Hagi.

?Distruge notiunea de antrenor si jucatorii!?

Demisia lui Hagi a fost oficializata in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la ora 17.45. ?Nu poti sa lucrezi cand ti se ia mintea. Sa nu mai gandesti, sa ti se ia personalitatea, autoritatea, demnitatea. Sper ca aceasta demisie sa fie un semnal de alarma. Relatia antrenor ? conducator la Steaua trebuie reglata pentru a face performanta si mai mare. Antrenorul trebuie sa fie lasat in pace, sa lucreze asa cum doreste el, pentru ca la sfarsit el este cel care raspunde de rezultate. Nu mai puteam. Daca invingeam, Gigi spunea ? ?am zis eu?, iar daca pierdeam ? ?a facut Hagi?. Imi pare rau, dar mi s-a intins o cacealma. Am puterea sa ii spun lui Gigi ca nu face bine ceea ce face. Nu numai ca distruge notiunea de antrenor, dar distruge si jucatorii. Astazi e bun, maine e la divizia C, poimaine e transferabil. Asa nu se poate, pentru Steaua, chiar daca are un potential, nu are stabilitate?, a spus Gica Hagi.

?Nu vreau niciun ban de la Steaua!?

Fostul tehnician stelist a vorbit si despre faptul ca a renuntat la banii lui Gigi Becali, sfatuindu-l pe acesta sa ii investeasca in Centrul de copii si juniori. ?Nu totul sunt banii, sportul nu se face numai pentru bani. Esti platit in functie de ce rezultate obtii. E vorba de munca inainte de bani si de placerea pe care o ai de cand erai mic. Nu am luat niciun leu de la Steaua si nici nu am nevoie. Nu vreau banii, e vorba de placerea de a lucra intr-un loc mult visat. Sa ii investeasca in centrul de copii si juniori, eu nu am nevoie de bani?, a declarat Hagi.

?Am ramas mut cand mi s-a spus ce schimbari sa fac?

Cel mai mare regret al ?Regelui? este acela ca a fost inlaturat de la Steaua de un om pe care el l-a adus aici in prima faza. ?Concluzia este ca trebuie sa inceteze ce s-a intamplat cu mine. Am trait momente penibile. Sa primesti telefon de sus, pe banca, sa ti se spuna cine sa intre… am ramas mut cand mi s-a spus. Ma uitam si nu imi venea sa cred. Nu e normal la nivelul Stelei. Una este sa discutam, ca de la patron la antrenor, cum este corect, dar alta este sa ti se impuna si sa fii amenintat ca esti dat afara. Atunci de ce sa mai muncesc o saptamana inaintea meciului, de ce sa mai stau? Asta e, viata merge inainte. E o zi trista, pentru ca omul pe care l-am adus in Ghencea a facut totul sa ma goneasca. Se petrecea in 1987. Eu i-am deschis poarta aici si ii doresc succes?, a mai spus Gica Hagi.

?Eu am vrut sa fac schimbari la echipa, el a spus altceva in presa?

Pe langa faptul ca a fost primul antrenor care a recunoscut ca a primit telefoane pentru a face o schimbare sau alta, Hagi a mai facut o dezvaluire: ?Dupa meciul cu Rapid am avut o discutie. Eu i-am sugerat ca vor fi niste schimbari. Şi la presa el a spus altceva, ca X si Y nu au ce cauta in echipa. Golanski cand a vazut ce a aparut in presa a spus ?Aoleu, mama ce e aici!?. O sa ma bucur de performantele jucatorilor, voi veni la meciuri si voi fi mai relaxat?, a incheiat Hagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *