Hollande, confesiuni despre viata sa privata: “Faceam cumparaturi pentru ei, le gateam…”

Presedintele Frantei, François Hollande, a vorbit, intr-un interviu acordat revistei “Elle”, despre drepturile femeilor, dar si despre familia sa, subliniind ca “lupta femeilor” i-a permis sa fie un tata mai bun pentru cei patru copii ai sai pe care ii are cu Ségolène Royal, fosta sa partenera, actualmente ministru al Ecologiei. Totodata, Hollande a vorbit si despre cancelarul german, Angela Merkel, noteaza RFI.ro.

“Lupta femeilor mi-a permis sa fiu un tata mai bun. Am incercat, in masura posibilului, sa fiu cat mai prezent alaturi de copii mei. Faceam cumparaturi pentru ei, le gateam, le spuneam povesti sau mergeam cu ei la sport”, a declarat François Hollande, cu cateva zile inaintea zilei internationale a Femeii.
Hollande a evitat, insa, sa vorbeasca despre actrita Julie Gayet, cea cu care are o relatie amoroasa.
“Concetatenii nostri aleg un barbat sau o femeie in fruntea tarii, nu un cuplu si nici o familie”, a mai declarat, printre altele, Hollande.
Intrebat despre “marile figuri feminine”, presedintele Frantei a indicat-o pe Angela Merkel, despre care afirma ca “a trebuit sa se bata ca sa se impuna in peisajul politic german”. Desi isi afirma admiratia pentru lidera de la Berlin, Hollande recunoaste ca are dezacorduri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *