Horia Georgescu, audiat joi in Comisia SRI. Manda: Sunt cateva neconcordante intre declaratiile lui si cele ale lui George Maior

Horia Georgescu este audiat joi pentru a doua oara la comisia SRI, presedintele forului parlamentar, Claudiu Manda, afirmand, miercuri, ca membrii comisiei doresc sa lamureasca o serie de “neconcordante” intre declaratiile facute de George Maior, fost director SRI, si Horia Georgescu.
“Sunt cateva lucruri pe care vrem sa le lamurim, neconcordante intre declaratiile facute de domnul Maior la audiere si de domnul Horia Georgescu. Inclusiv dupa audierea domnului Maior, domnul Horia Georgescu a aparut in spatiul public si a facut o serie de afirmatii si declaratii in plus. Am avut o discutie cu domnia sa si a confirmat ca va veni maine. Inteleg ca va veni cu probe si va sustine lucruri pe care nu le-a mai spus pana acum in fata comisiei, sa dovedeasca unele lucruri care presupune a fi neadevarate in cele spuse de domnul Maior”, a declarat Claudiu Manda.
Horia Georgescu a mai fost audiat in comisiai SRI pe 15 noiembrie 2017, iar Manda declara atunci ca acesta a prezentat o lista de persoane din zona politica – PSD, PNL, PDL – si a insitutiilor de forta si din zona justitiei, care mergeau la aniversari la sediul K2 al SRI.
“Ne-a relatat despre o zi onomastica a domniei sale la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *