Horoscop. Doua zodii risca sa ramana singure chiar toata viata

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Capricorn?
Un Capricorn stie cum sa joaca intr-o relatie. Munceste mult si are standarde foarte ridicate. Se leaga de orice chichita din relatie. Capricornii sunt foarte selectivi, insa sunt si foarte loiali. Odata ce i-ai cucerit, pot fi ai tai pentru totdeauna. Capricornii sunt foarte dominanti, de aceea trebuie sa faci un compromis destul de mare atunci cand esti in preajma lor.?
Berbecii au sanse sa castige extrem de multi bani in perioada urmatoare la loto. E de mentionat insa si faptul ca Berbecii pot obtine sume mari de bani si din munca. Au ambitii profesionale mari, isi seteaza obiective dificile, insa contextul astral este de partea lor si reusesc nu doar sa se remarce, dar si sa fie recompensati pe masura eforturilor depuse.
Gemeni
Daca aleg sa joace la loto, banii vor veni fara prea mari eforturi, insa tot la fel vor si parasi buzunarele acestor nativi daca nu vor fi gestionati corespunzator.
RacAcesti nativi se numara printre norocosii care pot avea oarecare certitudine ca jucatul la loto nu va fi in zadar. Totusi, este foarte important ca, odata ce se vor vedea cu banii in conturi, sa incearca sa nu arunce cu ei in stanga si-n dreapta.
Scorpionul este, in general, neincrezator, misterios si in cautarea adevarului, asa ca nu e de mirare ca se indragosteste la prima vedere. Este extrem de curios atunci cand vede pe cineva si are nevoie sa verifice acea persoana inainte de a exploda din cauza incertitudinii. E, de asemenea, binecuvantat cu vitejia lui. Cand are senzatia de fluturi in stomac, nu da vina pe indigestie, ci merge catre acea persoana pentru a obtine ce isi doreste.
Primul semn din zodiac este primul la toate, si nici in dragoste zodia Berbec nu face chiar exceptie. Daca el cauta o relatie, e hotarat sa reuseasca. Si daca gaseste un candidat bun, el isi foloseste latura agresiva pentru a obtine ce isi doreste. Dar totul se opreste aici, pentru ca atunci cand ii pica cineva cu tronc se pierde cu firea.
Rac
Cand un Rac vede pe cineva care il atrage, deja viseaza la o familie, o casa si multi copii, si nici macar nu a vorbit vreodata cu acea persoana! Pentru ca are toate aceste idei in cap, el devine sentimental si atasat.
Leu
Un Leu are …

spot_imgspot_img