Horoscop 16 iulie 2018. Leii, un an plin de castiguri. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Horoscop 16 iulie 2018 Berbec
Se intrezaresc noutati in segmentul muncii, datorita energiei astrale de astazi. Poate fi vorba despre obtinerea unui nou loc de munca, de sarcini noi de lucru la actualul loc sau, pur si simplu, tu iti schimbi conceptiile despre munca si implicatiile ei. Posibil ca de acum incolo sa muncesti intr-un alt ritm, in alte conditii si cu alt elan. Evita eforturile mari!
Horoscop 16 iulie 2018 Taur
Iubirea pluteste in aer, iar dorinta de a fi aproape de cei dragi este mare si usor de realizat. Se deschide o noua etapa sentimentala. Totusi o relatie amoroasa veche se poate destrama daca este fundamentata pe principii false. Antreneaza-i pe ceilalti in activitati distractive si evita sa le ceri dovezi de iubire. Foarte interesante sunt azi relatiile cu copiii.
Horoscop 16 iulie 2018 Gemeni
Relatiile familiale vor capata o noua valoare in sufletul tau de acum incolo. Pe de o parte iti vei schimba atitudinea fata de unii membrii ai familiei. Iar pe de alta parte sunt sanse deosebite de a opera schimbari radicale in spatiul in care locuiesti. Se recomanda rabdare, prudenta si toleranta. Fii alaturi de cei dragi si cultiva increderea in ei!
Horoscop 16 iulie 2018 Rac
In relatiile cu anturajul apropiat se intrezaresc schimbari, impulsionate de contextul astral de astazi. Vei simti nevoia de a relationa cu alte persoane, de a calatori, de a-ti largi orizontul educational, fie prin dialoguri cu persoane erudite, fie planificandu-ti un program de instruire personala sau profesionala. Asculta mai mult decat sa vorbesti!
Horoscop 16 iulie 2018 Leu
Ziua anunta noutati la capitolul venituri obtinute din activitatea desfasurata la un loc de munca. Se contureaza posibilitati noi de a lucra ceva suplimentar, din care vei obtine bani sau favoruri, pentru cel putin un an de zile. Zodia Leu este zodia care va avea parte de castiguri de cel putin un an. Deocamdata, observa ce se petrece in jurul tau. Deciziile importante lasa-le pentru zilele urmatoare.
Horoscop 16 iulie 2018 Fecioara
Este o zi importanta pentru tine, deoarece se deschis culoare noi de evolutie si progres. Evita eforturile solicitante, fii discret, retras si rabdator cu tine insuti. Emotivitatea este ridicata, astfel ca exista riscul sa vorbesti prea mult sau sa te implici in treburi care nu te privesc. Traseaza-ti planuri de viitor, rasfata-te cu o baie aromata si inconjoara-te de cei dragi.
Horoscop 16 iulie 2018 Balanta
Este o zi in care oboseala isi va spune cuvantul, deoarece energia zilei te solicita mult. Evita, pe cat posibil analizele, consultatiile medicale si interventiile chirurgicale, intrucat pot aparea erori de diagnostic si tratament. Rezerva-ti momente de odihna, plimba-te in aer liber si evita stresul si eforturile fizice. O discutie tainica cu cineva drag te va binedispune.
Horoscop 16 iulie 2018 Scorpion
La orizont se contureza noi relatii de prietenie. Iti va fi foarte evidenta dorinta de a te apropia de oameni noi si progresisti. Pe de alta parte este posibil sa afli detalii neplacute despre unii apropiati si astfel sa decizi sa intrerupi orice legatura cu ei. Fii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *