HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2018. Probleme la serviciu, mici neplaceri sentimentale

HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)
S-ar putea sa primesti cadouri, recompense sau vesti legate de salariul de la un loc de munca. Se pare ca este nevoie sa-ti revizuiesti bugetul de venituri si cheltuieli, orientandu-ti eforturile doar catre lucrurile de care ai cu adevarat nevoie. Energia vitala este la cote joase, asa incat fii prudent si odihneste-te.
HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)
Dorinta de a te implica in toate sferele vietii este accentuata, insa este dificil de indeplinit la parametrii normali. Emotivitatea este crescuta, de aceea fii prudent si nu lasa sa se vada starea ta interioara. Mai ales ca sunt momente pasagere, pe care bine este sa le folosesti pentru ingrijirea propriei tale persoane.
HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Esti discret astazi. Sufletul tau doreste interiorizare si dorinta de a-si creiona noi planuri de viata. Sunt momente bune de a sta de vorba doar cu tine insuti. Ocupa-te de treburile de rutina si evita provocarile celorlalti. Sanatatea este vulnerabila, de aceea odihneste-te. Se recomanda remedii naturiste, plimbari in aer liber si meditatii in locuri sfinte. Este doar o stare de moment.
HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)
In urma discutiilor cu un prieten sau cu cineva din segmentul profesional vei avea nevoie de retragere din forfota cotidiana pentru a te gandi la cele aflate. Temele principale sunt legate de banii si bunurile comune cu altii si de investitiile pe care le ai in plan. Evita sa povestesti prea multe detalii despre tine si actiunile tale personale. Unii te pot interpreta gresit.
HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2018 Leu (23 iulie – 22 august)
Tema principala a zilei este reprezentata de prieteni. Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante, dar cu iz conflictual. Bine ar fi sa eviti provocarile si implicarea in problemele altora. O persoana importanta iti poate da sfaturi utile sau solutii bune la problemele care te framanta in ultima vreme.
HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)
Domeniul profesional iti atrage atentia in mod deosebit astazi. Sunt posibile dialoguri aprinse cu sefii. Fii prudent si incearca sa te explici in cuvinte putine, dar concise. Imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit. Calm, detasare si incredere! Este momentul sa te gandesti la proverbul “fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur”.
HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2018 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)
O zi buna pentru achitarea taxelor, impozitelor, facturilor sau pentru inapoierea obiectelor imprumutate. Verifica-ti situatia bugetului de venituri si cheltuieli si evita speculatiile financiare. In functie de caz, vor intra in discutie aspectele privitoare la mosteniri si partaje. Energia vitala este fluctuanta, astfel incat orienteaza-ti eforturile doar spre activitatile de rutina.
HOROSCOP 20 DECEMBRIE 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Recomandarea astrelor ar fi sa iti indrepti atentia catre relatiile parteneriale si catre colaborarile in care esti implicat sau vrei sa te implici. Sunt posibile discutii contradictorii, dar cu prudenta si discernamant vei depasi momentele neplacute. Partenerul de viata iti poate reprosa faptul ca te ocupi prea mult de alte capitole ale vietii in dauna relatiei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *