HOROSCOP 2017: Va fi un an de foc pentru toate zodiile

BERBEC
2017 va fi un an al distractiei si al aventurii pentru Berbeci! Este un an bun pentru a incepe o noua afacere! Chiar daca te vei dedica mai mult vietii profesionale, rezerva-ti timp si pentru vacante alaturi de familie! Pe plan sentimental, Berbecii vor fi extrem de fericiti.
TAUR
Anul care vine va fi unul armonios si linistit pentru Tauri, care isi indrepta atentia mai mult spre partea spirituala si gasirea pacii interioare. Este un an bun si in dragoste: cu oficializarea relatii sau aparitia copiilor, in cazul cuplurilor deja casatorite!
GEMENI
Fie ca este vorba de cariera sau finante, intotdeauna gandeste-te la consecintele pe termen lung inainte sa actionezi! Vesti bune in plan sentimental, in 2017 iti gasesti jumatatea.
RAC
Atat in ceea ce priveste sanatatea, dar si relatiile amoroase, Racii au nevoie de multa munca pentru a ramane pe linia de plutire.
LEU
Vei avea parte de noroc si fericire. Nu mai este cazul sa astepti momentul potrivit, fie ca vorbim despre munca sau relatii amoroase, ci doar lasa-te purtat/a de val!
FECIOARA
In 2017, Fecioarele vor trebuie sa actioneaze cu diplomatie! In caz contrar, decizii mai vechi, netratate corespunzator, ar putea sa le dea batai de cap nativilor!
BALANTA
Acesta va fi anul tau de descoperiri si de inovatii! Lasa-ti partea creativa sa iasa la suprafata si comunica-le celorlalti ideile tale incat sa-ti poata intelege mai bine visele.
SCORPION
Acesti nativi vor face tot posibilul pentru a-si atinge tintele …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *