Horoscop 30 aprilie – 6 mai Camelia Patrascanu. Se destrama cupluri, abundenta financiara pentru o zodie

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

HOROSCOP Berbec. Incep saptamana cu o Luna Plina ce marcheaza banii si castigurile. Au toate sansele sa fie inspirati, sa aiba idei. Sigur ca se bazeaza pe relatii, dar ei sunt punctul de forta si se pot impune peste tot. Trebuie rezolvate lucrurile si trebuie sa obtina rezultate practice. Important e sa-si cunoasca atuurile si sa-si valorifice abilitatile practice.?
HOROSCOP Taur. Luna Plina ii vizeaza direct. Sunt foarte sensibili in legatura cu ce s-a intamplat in viata lor si stabilesc cum vor sa mearga mai departe, chiar si in ceea ce-l priveste pe partenerul de viata. Relatia e pusa sub semnul intrebarii. Isi vor da seama langa cine se simt bine si autentici si unde nu e sinceritate absoluta.?
HOROSCOP Gemeni. Aceasta luna plina are legatura cu dramele trecutului si multi trebuie sa lase in spate diverse momente neplacute si sa nu le mai rememoreze. Se pot simti obligati sa faca parte dintr-un parteneriat. Aceasta Luna Plina le pune in fata lucrurile bune si cele rele pe care le-au facut si isi pot da seama ce nu trebuie sa repete pentru a nu mai ajunge in anumite situatii neplacute.?
HOROSCOP Rac. Au o Luna Plina pe axa inimii si a iubirii. Au nevoie de dragoste, unii se pot indragosti, altii pot reaprinde flacara iubirii in cuplul pe care il au. Fac …

spot_imgspot_img