HOROSCOP 4 ianuarie 2018. Berbecii sunt invitati intr-o aventura! Ce rezerva astrele celorlalte zodii

Berbec – Horoscop 4 ianuarie 2018
Esti invitat intr-o aventura. Poate fi efectiv o calatorie, o drumetie, o iesire din banal, sau doar o schimbare majora de directie prin care te arati dispus sa adopti alt stil de gandire, de viata, alta mentalitate sau atitudine, sau orice altceva consideri ca ar merta modificat la tine insuti.
Ajungi la concluzia ca nu mai merge ca pana cum ci e vremea unui alt sens de evolutie pentru tine.
Nu pare sa fie ideea sau initiativa ta, ci sansa de a te alatura unui grup mai amplu de persoane, in care vei contribui si tu, alaturi de ei, cu ceva si de aici va iesi ceva demn de lauda pentru toti. Participa, asadar!
Taur – Horoscop 4 ianuarie 2018
Desi nu esti o fire foarte indrazneata de felul tau, de data aceasta ti se ofera o sansa cu totul speciala pe care nu trebuie s-o ratezi stand pe ganduri.
Esti invitat sa arati prompt ca esti pregatit de orice, ca vrei sa te implici trup si suflet, deci accepti cu incredere provocarea, oricat de dificila ar parea pentru altii. Ai toate resursele sa-i faci fata, deci spune DA cu tarie, cu fermitate, cu tupeu, pentru ca de la acest pas pana la succes nu mai e cale lunga.
Totul depinde deci de felul cum iei startul, deci hai, ia taurul de coarne, aer in piept si spune vreau, pot, reusesc. Si asa va fi!
Gemeni – Horoscop 4 ianuarie 2018
Descoperi ca mai exista si oameni care sufera, care au nevoie de ajutor, care habar n-au incotro sa mearga. Tu stii ce ar trebui facut si incerci sa te implici in povestea lor, pentru ca tu vezi lucrurile dintr-o perspectiva mult mai clara, mai realista, dincolo de iluzii sau basme.
Chiar daca stii ca i-ai trezi si pe ei din visul lor poate imposibill, esti macar multumit ca i-ai facut sa revina cu picioarele pe pamant. E spre binele lor sa le spui adevarul franc in fata decat sa-i lasi sa pluteasca la nesfarsit in iluzie. Spune-le ce vezi, pentru ca ei nu vad acelasi lucru!
Rac – Horoscop 4 ianuarie 2018
Ai marele noroc de a intelege exact pe ce pozitie te afli, pe ce nivel, si aceasta capacitate de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *