HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2017: Se schimba programul, anulati orice vizita. Ce zodii au noroc joi

BERBECSunteti hotarat sa puneti la punct detaliile unei afaceri si sa incepeti o viata noua. Puteti fi optimist, pentru ca aveti sanse mari de reusita. Relatiile sentimentale decurg fara probleme.?
TAURAveti succes in toate activitatile legate de camin si in afaceri. Familia si colaboratorii va apreciaza initiativele. Puteti sa va faceti planuri de viitor.
GEMENIS-ar putea sa va schimbati programul pe neasteptate. Nu va ingrijorati, nu este nimic grav! Sunteti invitat la o petrecere, unde faceti cunostinta cu o persoana deosebita.
RACSunteti foarte pragmatic si intentionati sa porniti o afacere la care va ganditi de mult timp. Un prieten va propune un nou loc de munca. Consultati-va si partenerul de viata!
LEUAveti sanse sa incepeti o activitate care va va aduce mari satisfactii financiare. Tot ce incepeti azi va avea trainicie. Evitati speculatiile!
FECIOARĂFaceti cunostinta cu o persoana care va ajuta sa porniti o afacere. Visele vi se pot indeplini, dar evitati orice fel de speculatii. Relatiile parteneriale sunt deosebit de bune.
BALANTĂZi buna pentru afaceri. Puteti avea succes intr-o activitate noua. S-ar putea sa plecati intr-o calatorie in care obtineti satisfactii pe plan financiar si sentimental.
SCORPIONNu este momentul sa mergeti in vizita la prieteni. Cu partenerul de viata va intelegeti foarte bine si aveti ocazia sa petreceti momente placute.
SĂGETĂTORSunt sanse sa plecati intr-o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *