Horoscop 8 septembrie 2016: Scorpionii amana un proiect care inseamna un adevarat restart in viata lor. Iata si restul predictiilor

Berbec
Totul se invata in viata, nimeni nu s-a nascut invatat, ca atare nu pune la suflet judecatile care mai vin de la unii. S-ar putea sa nici nu fie judecati sau critici, asa cum ai fi tentat sa le cataloghezi, ci lectii de viata care, candva, isi vor arata utilitatea.
Acum esti un pic nemultumit de tonul cu care iti sunt predate aceste lectii, dar ai putintica rabdare sa se sedimenteze materia tocmai predata. In viitor, vei multumi pentru informatiile primite, ca atare priveste-i cu toleranta si bucurie pe cei care, aparent, iti vorbesc de sus. Le vei da dreptate si va veni o zi cand vei preda mai departe ce ai invatat.
Taur
Sentimentul de protectie pe care il ai este exact ce aveai nevoie pentru a indrazni sa faci o mare schimbare in viata ta. Pana mai ieri erai nesigur, neclar, nu stiai prea bine ce ai de facut sau daca e bine ceea ce intentionezi sa pornesti, dar acum, s-au adunat o serie de factori care te sustin in directia aleasa.
Primul lucru pentru a pasi pe acest drum e sa privesti in spate sa vezi ce cari dupa tine inutil, de ce te poti detasa sau descotorosi, pentru ca duci dupa tine amintiri, resentimente, regrete, emotii care nu-ti mai servesc la nimic. Esti pe drumul cel bun, dar evolutia depinde enorm de felul cum arunci balastul inutil peste bord, pentru ca abia dupa aceea incepe ascensiunea!
Citeste si? Horoscop Mihai Voropchievici septembrie 2016: Ce zodii sunt FAVORIZATE, cine are parte de zile bulversante
Gemeni
Nu te crampona de niste idei care e posibil sa fi devenit dependente sau obsesii, nicidecum principii sanatoase de viata. Priveste-le azi dintr-o alta perspectiva si gandeste-te daca tu chiar ai nevoie de acele lucruri. Ai nevoie de un anumit om alaturi, ca prieten, cand vezi ca relatia voastra e toxica?
Chiar vrei neaparat o anumita iubire, cand stii deja ca nu-ti va garanta fericirea? Ai capacitatea de a porni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *