HOROSCOP 9 OCTOMBRIE 2018: Surprize neplacute atat pe plan financiar, cat si pe plan amoros

Horoscop 9 octombrie Berbec
Pentru berbecii care si-au pus in cap sa rezolve probleme personale nu este o zi prea buna. Prietenii si colegii au neaparata nevoie de ajutor si, fie ca-ti place sau nu, esti cam singurul care il poate oferi. Experienta ta de viata este extrem de importanta in aceste momente si, chiar daca simti ca se trage de tine in patru directii, mai rezista putin. Efortul nu va trece neobservat.
Horoscop 9 octombrie Taur
Taurii se vor bucura de o zi linistita, lipsita de griji. Toate merg bine, la serviciu e o perioada mai calma, iar spre seara se anunta o petrecere cu prietenii apropiati. La un singur lucru ar trebui sa fie atenti?acesti nativi – banii. Sunt tentati ca, in timpul liber, sa faca unele cheltuieli neprevazute, pe obiecte de lux, care le-ar putea afecta bugetul.
Horoscop 9 octombrie Gemeni
Gemenii ajung la concluzia ca un munte de efort nu inseamna nimic, daca este directionat intr-un mod gresit. Asa ca isi vor lua liber de la alte activitati pentru a se gandi, la modul cel mai serios, la solutii cu adevarat eficiente pentru problemele lor. S-ar putea sa descopere ca ceea ce credeau a fi important de fapt nu?conteaza si ca unele aspecte minore, la care nu au fost atenti, ii influenteaza enorm.
Horoscop 9 octombrie Rac
Astazi, Racii trebuie sa-si aleaga cu grija cuvintele pentru a nu-i rani pe cei apropiati. Chiar daca intrati intr-un conflict cu o persoana draga, incercati sa va mentineti calmul. Totul se va rezolva de la sine. Sfaturile voastre vor fi ascultate de cei din jur. Trebuie sa demonstrati ca sunteti intelepti si prevazatori in plan personal.
Horoscop 9 octombrie Leu
Leii vor fi acuzati de comportament nepotrivit. Acuzele vor veni din partea unei persoane aproapiate?si, probabil, sunt provocate de invidie. Nu pierdeti timp pentru a le dezminti. Trebuie sa va canalizati energia pentru a va mentine sanatosi in fata sezonului rece care e la usa. Asigurati-va ca mancati multe alimente sanatoase si ca va odihniti cat mai mult.?
Horoscop 9 octombrie Fecioara
Fecioarele vot trai azi momente de introspectie. O decizie pe care au luat-o ar putea fi regandita si reanalizata. Poate nu mai vreti sa va asumati un risc mare sau poate nu va mai simtiti confortabil cu decizia pe care ati luat-o. In orice caz, trebuie sa va gasiti pacea interioara si sa luati decizia care va aduce liniste in suflet.
Horoscop 9 octombrie?Balanta
Balantele vor trai, astazi, o experienta care ii va convinge ca exista o forta superioara si energii care le influenteaza viata. Misterioasa intamplare va va convinge ca undeva exista o sursa de energie care poate controla lumea. Desi astrele nu va recomanda sa va cedati complet viata destinului, este foarte important pentru voi sa va stabiliti un scop personal si sa faceti tot ce este posibil pentru a-l atinge. Veti fi ajutati pe acest drum de acele forte nevazute.
Horoscop 9 octombrie Scorpion
Scorpionii vor fi, astazi, foarte minutiosi. Veti verifica in profunzime toate detaliile proiectelor la care ati lucrat in ultima perioada. Acesta este un pas necesar in a va indeplini scopul, insa nu uitati ca sunteti inca la inceput, iar pentru a completa proiectul sunt necesari mult mai multi pasi. Trebuie sa anticipati ca nu puteti termina totul intr-o zi si chiar aveti nevoie de ajutor pentru a transforma proiectul intr-un succes. Din cauza energiei pe care o veti depune astazi, astrele va recomanda sa va gasiti timp si pentru odihna si distractie pentru a evita epuizarea totala.
Horoscop 9 octombrie Sagetator
Sagetatorii vor avea o zi extrem de agitata. Astrele va reamintesc ca nu este nevoie de astfel de sentimente de panica si agitatie in viata voastra. Gasiti un moment al zilei in care sa va calmati, sa incercati un exercitiu de respiratie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *