Horoscop Astrocafe.ro pentru saptamana 12 – 18 septembrie 2016

Va prezentam horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 12 – 18 septembrie 2016.

Berbec

Energia astrala a saptamanii te predispune la transformari interioare profunde, rascoliri sufletesti greu de explicat in cuvinte, dar si greu de inteles. Ai nevoie de odihna, detasare de cotidian si revizuirea tuturor situatiilor si relatiilor in care esti implicat. Posibile neplaceri legate de sanatatea picioarelor si a segmentelor sistemului digestiv. Evita, in limita posibilului, consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, deoarece exista riscuri majore de erori cu efecte pe termen lung. Dezvolta gandirea pozitiva!

Taur

Aspectele socio-profesionale reprezinta subiectele principale ale acestei saptamani. Se contureaza schimbari majore, atat in relatiile personale cu prietenii, cat si in relatiile de sustinere profesionala reciproca de la locul de munca. Se recomanda prudenta, discretie si rabdare! Incet, dar sigur pierzi unii prieteni, dar se va face loc pentru altii. Deocamdata priveste atent la situatiile in care esti implicat alaturi de aceste persoane si nu te lasa impresionat de vorbele sau gesturile, aparent, sincere. Organizeaza-ti programul cotidian, astfel incat sa te odihnesti regulat.

Gemeni

Schimbari importante in plan profesional! Poate fi vorba despre finalizarea unor proiecte, a unor etape de lucru sau se preconizeaza schimbari in grupul de lucru din care faci parte la locul de munca. Totul se poate petrece rapid, fara prea mult zgomot sau fara explicatii pertinente. Fii prudent si evita discutiile contradictorii sau luarea deciziilor radicale! Deocamdata ia aminte la discutii si evenimente. Sunt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *