HOROSCOP DECEMBRIE 2018: Aceasta zodie va avea probleme cu BANII de sarbatori. Atentie la planetele retrograde

HOROSCOP DECEMBRIE 2018?Luna decembrie, este, pentru toata lumea, o luna de cheltuieli cu sarbatorile iernii si micile concedii de Craciun si Revelion.?Lumea are nevoie de cash, asa ca se pot vinde unele actiuni. Atentie marita daca urmariti achizitionarea unor cambii, titluri de valori, pot fi cateva prilejuri avantajoase si multe pacaleli, ca asa este in afaceri, acum.?
Conjunctura astrologica este cea caracteristica sfarsitului de an. Mai toate planetele se strang intr-o jumatate a zodiacului, de la Scorpion la Berbec. Formeaza configuratia “roata motrice de locomotiva” care insemna efort sporit in munca, activitate, cariera – cu rezultate bune!??
HOROSCOP DECEMBRIE 2018?BERBECUL (21 martie – 20 aprilie) Toata luna decembrie Berbecul are pe Uranus, retrograd, in zodie la ultimele grade ale zodiei. Luna trece repede si zglobie prin zodie, intre 17-19 decembrie. In luna decembrie a acestui an te poti simti ca un milionar in euro. Adica, ai si bucuriile, dar si grijile si necazurile respective. Atentie la impulsurile revolutionare ale lui Uranus, de a te baga, cu mult tupeu, in afaceri pe care nu le cunosti. O luna plina de oportunitati, de prilejuri de afirmare in meserie, sau profesie. Banii sunt mediocru aspectati in prima parte a lunii, vacanta de Craciun poate fi un prilej de cheltuieli mari, dar, ca orice Berbec cu Blana de Aur ai bani pusi deoparte. Vor fi prietene si prieteni care? se vor inverzi de invidie din cauza succeselor tale profesionale din luna decembrie Trebuie doar sa transformi incapatanarea in tenacitate si agresivitatea in energie si toate usile iti vor fi larg deschise. Anul Nou 2019 te poate gasi cu un pahar de sampanie Veuve Clicquot intr-o mana si cu un ban de argint, iti recomand editia Jubileu Carol I, in cealalta mana, ca sa ai noroc la bani tot anul!
HOROSCOP DECEMBRIE 2018?TAURUL? (21 aprilie – 20 mai)? Luna decembrie este, pentru zodia Taurului, o perioada a efortului si a realizarilor profesionale. Nu ai nicio planeta in zodie, exceptand Luna, intre 19-20 decembrie. Realizari mai accentuate in prima parte a lunii. Dar si a doua parte este la inaltime, sa nu ai grija.? In prima jumatate a lunii trebuie sa eviti sentimentele puternice si inevitabile, este adevarat, dar negative, ca gelozia si invidia. Cultiva prieteniile, relatiile sociale, amicitiile de serviciu, gasca! Perioada este favorabila legaturilor sociale, iar conjunctura inlesneste acest lucru. Nu cheltui mai mult decat se cuvine pentru Craciun si Anul Nou, vine alt an, cu investitiile si cheltuielile lui. La sfarsitul anului 2018 poti constata, cu mandrie, ca anul 2018 nu a fost chiar rau, in domeniul activitatii tale ai realizat o multime de lucruri.?
HOROSCOP DECEMBRIE 2018?GEMENII? (21 mai – 21 iunie)? Nicio planeta in zodie, Luna trece repede, razand si spunand glume, intre 21 si 23 ale lunii. Coordonatele? lunii decembrie sunt veselia si lipsa de griji. Nu ca responsabilitatea si seriozitatea ar fi marile tale calitati, dar configuratia astrala este binevoitoare cu inconsistentii si guralivii nativi din zodia Gemenilor. Ai dori sa ai o viata sociala deosebita, sa frecventezi artisti avangardisti si filozofi abisali si mare parte din ceea ce iti doresti – mare atentie! – se si intampla. Banii sunt bine aspectati, poti sa intalnesti persoane binevoitoare care te pot ajuta in profesie sau meserie. Nu investi, nu face cumparaturi mari, pentru firma, sau pentru tine, chiar daca se spune ca este luna cadourilor. Insa tine cont ca totul se scumpeste, inflatia reala este mult mai mare decat cea anuntata de autoritati, dar simti asta in afacerile tale, asa ca alege momentul potrivit, daca vrei sa te dotezi cu active.
HOROSCOP DECEMBRIE 2018?RACUL (22 iunie – 22 iulie) Nevoia imperioasa sa fii in armonie cu colegii de la serviciu, cu anturajul, cu mediul, cu lumea te conduce catre concluzia ca totul are o legatura si ca vrei sa faci parte din ceva important si permanent. Luna decembrie iti poate oferi cateva prilejuri sa faci parte din asociatii profesionale de elita, sa participi la perfectionari si simpozioane, sa te simti o persoana importanta si apreciata. Singurul lucru neplacut este ca, in prima parte a lunii, in prima decada, centrata pe Mos Nicolae, Saturn iti indica, ca, intarzii in tot ce faci. Abia pe 11 decembrie scapi de maximux maleficus. Activitatea profesionala este buna, dar atentie la incidente si accidente, mai ales daca te deplasezi in zone nesigure, cu polei si zapada. Banii sunt mediocru aspectati, dar oricum, iti ajung pentru cheltuielile de sarbatori. Nu este indicat sa pleci intr-un concediu lung si scump, peste hotare, decat daca ai bani, de care eu nu stiu…
HOROSCOP DECEMBRIE 2018 LEUL? (23 iulie – 22 august)? In luna decembrie te inversunezi sa le arati ratatilor de la serviciu, sau de la scoala, cine esti tu cu adevarat, si daca i-ai lasat in pace pana acum a fost din cauza Legii Junglei : “crutati-i pe batrani si nevolnici… si pe fraieri!”. Ai timp si pentru munca si pentru cariera pentru ca ai o viteza de meteor. Mercur, chiar asa retrograd, pana pe 7 ale lunii, in sectorul comunicarii iti ofera pe tava ponturi, asa ca nu ai decat sa-ti pui in valoare calitatile si sa atragi simpatiile anturajului. Banii sunt in toane bune, bine configurati. Atentie, draga Leule sau frumoasa Leoiaca, trebuie sa profiti si sa faci economii punand deoparte banii albi, pentru zile negre. Toata lumea stie ca esti generos, nu exagera! Calatoriile de afaceri dar si de placere sunt sub semne bune. Poate faci Revelionul la Barcelona, cel mai frumos oras din lume?
HOROSCOP DECEMBRIE 2018?FECIOARĂ? (23 august? – 22 septembrie)? Mai multe planete si indicatori astrologici iti sunt favorabili in luna decembrie 2018. Poti reusi in activitati legate de carti, publicatii, jocuri si sporturi, dar si in administratie.? Este timpul unor decizii importante si daca ai tarie de caracter o sa dobandesti multe avantaje care pot contribui la marirea veniturilor si intarirea familiei. Ai mai mult noroc ca de obicei, spune Jupiter, poate il fructifici. Puterea ta de convingere si implicarea in lucruri si proiecte de anvergura sunt bine sprijinite de Saturn, Marte si Jupiter. Banii sunt bine aspectati, mai ales ca primesti o suma de bani-surpriza! La sfarsitul anului 2018 poti sa faci un bilant obiectiv al activitatii tale profesionale cu acel inimitabil dar al detaliului pe care il ai. Nu este rau, dar se poare si mai bine, tragi tu concluzia, cel putin statistic.
HOROSCOP DECEMBRIE 2018?BALANTĂ (23 septembrie – 22 octombrie)? Luna decembrie 2018 inregistreaza un maximum al vietii tale profesionale. Incet-incet te obisnuiesti cu noua ta imagine, de castigator in cursa vietii si nu te mai simti ca intr-un roman de aventuri, tensiunea revine la normal si incepand din perioada Craciunului chiar te plictisesti. O Balanta poate fi si foarte dezechilibrata, si tu stii foarte bine lucrul acesta. Noua ta viziune asupra relatiilor sociale de la serviciu incurajeaza flirturile mai neserioase si efemere, la team-building, de exemplu, sau la serbarile iernii. Veniturile, banii sunt bine aspectati in prima parte a luni si mediocru in timpul serbarilor iernii, cand faci cheltuieli necugetate. Nu te implica in parteneriate si asociatii in care tu esti cu investitiile si munca, ceilalti cu dividendele.
HOROSCOP DECEMBRIE 2018?SCORPIONUL? (23 octombrie – 21 noiembrie)? Cu Venus in zodie, in luna decembrie a acestui an, legenda despre performantele sexuale ale Scorpioancelor si ale Scorpionilor va fi eclipsata de rezultatele profesionale si de aprecierile anturajului. Ce baieti si fete bune puteti fi voi, dragi Scorpioni, cand vreti voi, spun colegii de la serviciu! Mare atentie la perioada 2-7 decembrie, cu Mercur retrograd in zodie, care aspect, incurca comunicarea, atat de importanta astazi.?Oricum, luna decembrie 2018 pare a fi o luna buna pentru toata lumea, asa ca si Scorpionii or sa se bucure de realizari si impliniri profesionale. Aspectele favorabile din casa a a doua, a banilor si a proprietatilor, trebuie puse in valoare, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *