HOROSCOP decembrie TAUR: Vesti bune in plan financiar si momente pline de magie

In prima saptamana a lunii decembrie, iti construiesti o strategie in plan financiar pentru noul an, astfel incat sa ai mai multa stabilitate si te gandesti la modalitati prin care iti vei putea creste veniturile.
De asemenea, la inceputul lunii, ai parte de o surpriza placuta – primesti o marire de salariu, un bonus ori un cadou valoros. ?
Pe tot parcursul lunii, pana la Craciun, esti foarte ocupat(a) la serviciu si ii impresionezi pe cei din jur cu profesionalismul de care dai dovada. Astfel, te observa un sef sau o persoana influenta, care iti va da, in noul an, un rol mai important la serviciu.
In jurul zilei de 10 decembrie, apare o neintelegere cu un coleg sau un angajat. Incearca sa nu fii orgolios(oasa) si sa ii intelegi punctul de vedere. Ar putea sa aiba dreptate. Alege-ti cuvintele cu grija, astfel incat sa nu isti un conflict care nu te-ar avantaja.
In aceeasi perioada, faci o vizita la medic, ca sa rezolvi o problema care ti-ar putea strica sarbatorile. Cel mai probabil, este vorba despre o durere lombara sau una de dinti.
Ziua de 25 decembrie este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *