HOROSCOP MAI 2018 Urania: Ultima luna de primavara ne tine in priza cu aspecte disonante si conjuncturi astrale motivante

HOROSCOP MAI 2018 Urania:?
Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)
In jurul sau in preajma datei de 7, se prea poate sa ai parte de unele conflicte cu superiorii. In plus, de dorit ar fi sa nu pleci urechea la ce spune gura targului. In cursul sau in preajma zilei de 12, pot reveni aceste frictiuni cu figurile autoritare din viata ta, riscand sa ia o intorsatura nu prea fericita in urmatoarea zi sau candva pe aproape. Din 13 incolo, apar oportunitati de ordin banesc.
Ai grija inca ca, incepand cu data de 15, se prea poate ca lucrurile sa nu mearga tocmai bine pe plan financiar si banii sa-ti alunece printre degete, deci cauta sa fii cat de cumpatata poti. Din 16 incolo, pari a fi ceva mai activ/a pe plan social decat in mod normal, dar evita sa amesteci banii cu prietenia ca poate iesi rau. Amicitiile cu persoanele sus-puse te pot ajuta in cursul zilei de 18.
Din 19 incolo, pari sa ai o atitudine mai indreptata catre familie si intimitatea unui grup mic de oameni dragi. In cursul sau in preajma zilei de 23, se prea poate sa apara provocari financiare, deci cauta sa strangi punga nitel. In cursul sau in jurul datei de 25, se prea poate ca unii oameni de vaza sa-ti vina in ajutor, dar nu uita de familie ziua urmatoare. Din 30, esti mai comunicativa.
Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)
Dedica-te meditatiei si introspectiei in cursul sau in preajma zilei de 7. Tot atunci, ideal ar fi sa nu investesti in planuri de viitor care nu prezinta garantii sau in proiecte de grup insuficient planificate. In cursul sau in jurul zilei de 12, s-ar putea ca moralul tau sa aiba din nou de suferit, deci cauta sa te redresezi cumva pana ziua urmatoare. Din 13 incolo, esti mai comunicativ/a.
Incepand cu data de 15, esti mai expansiv/a, dar si imprevizibil/a, iar acest lucru nu este mereu de bine. Din data de 16 incolo, se pot anunta progrese rapide in cariera daca nu esti o persoana vulcanica si certareata. Nu intra in polemici cu superiorii sau persoanele cu autoritate din viata ta in cursul sau in preajma zilei de 16. Cu moralul pari sa stai mai bine in cursul sau in jurul lui 18.
Din 19 incolo, personalitatea ta magnetica si carismatica te face mai popular/a in randul celor din imediata ta apropiere. Pot aparea discutii in contradictoriu intre tine si persoana iubita in cursul sau in jurul zilei de 23, dart e mentii intr-o stare de spirit buna in cursul sau in preajma zilei de 25. Mare grija la ton si atitudinea polemizanta in 26. Din 30 incolo, stai mai bine cu finantele.
Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)
In data de 7 sau in preajma ei, ar fi de dorit sa dai imprumuturi, nici chiar prietenilor si nici sa nu investesti in planuri de viitor sau proiecte de grup. Din punct de vedere profesional, ai grija tot atunci la atitudinea vis-a-vis de sefi. Din nou, fereste-te de complicatii cu finantele si prietenii in cursul sau in preajma lui 12, caci altfel risti ca-n urmatoarea zi sa iasa urat, mai ales pentru tine.
Din 13 incolo, cauta sa nu intri in tipare de gandire negativiste. Incepand cu data de 15, se prea poate sa-ti iesi mai repede din tatani decat de obicei. Dupa data de 16, pot aparea unel calatorii la distante mai mici sau mai mari de casa. Cu moralul s-ar putea sa nu stai prea bine in cursul aceleiasi zile, dar noroc ca-n jurul sau in cursul zilei de 18, te pui pe picioare pe acest plan.
Din 19 incolo, cresc sansele de a-ti suplimenta veniturile si/sau valorifica economiile pe care le-ai realizat pana acum. Cu sanatatea, s-ar putea sa nu stai tocmai stralucit in cursul sau in preajma zilei de 23, dar te mandresti in cursul sau in jurul datei de 25 cu un moral de invidiat. Evita sa faci cheltuieli mari in cursul sau in preajma lui 26. Din 30 incolo, esti ceva mai comunicativ/a.
Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)
Incearca sa nu pornesti conflicte cu persoana iubita pe seama carierei in cursul sau in jurul zilei de 7 si cauta sa-ti ridici starea de spirit pentru ca s-ar putea sa nu te afli in cea mai buna situatie la nivel moral. In cursul sau in preajma lui 12, s-ar putea sa se repete situatia in cuplu, dar sa se inflameze si mai tare in data de 13. Din 13 incolo, esti mai comunicativ si popular pe plan social.
Dupa data de 15, viata ta sociala ia o curba ascendenta, dar s-ar putea sa fie cam imprevizibila. Din 16 incolo, un parteneriat profesional si/sau sentimental se prea poate sa evolueze rapid, chiar daca nu este unul cu state vechi. Evita sa oferi imprumuturi sau sa investesti in proiecte de grup sau in planuri de viitor in cursul sau in jurul lui 16, iar al celei de 18, ai chef mare de socializat.
Din 19 incolo, sarmul si carisma ta se potenteaza. In cursul sau in jurul zilei de 23, te imparti cu dificultate intre viata sociala si cea sentimentala. Viata ta sociala sa urmeze o curba ascendenta in cursul sau in preajma datei de 25. In cursul sau in jurul zilei de 26, se prea poate ca in cuplu sau in relatia de afaceri sa apara probleme. Din 30 incolo, poti intra in tipare de gandire negative.
Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)
Din punct de vedere profesional, s-ar putea sa ai parte de unele provocari in cursul sau in jurul zilei de 7, iar tot atunci, ideal ar fi sa nu impartasesti secrete sau planuri de viitor cu prietenii. In cursul sau in preajma datei de 12, risca sa reapara situatiile complicate la munca, iar in cursul ori in jurul celei de 13, risca sa ajunga probleme legale. Din 13 incolo, comunici eficient cu sefii.
Din 15 incolo, se prea poate ca viata ta profesionala sa oscileze mult, fiind presarata cu tot felul de surprize. Dupa data de 16, viata ta sentimentala urmeaza o curba ascendenta si se prea poate ca si parteneriatul de afaceri, daca esti implicat/a in vreunul, sa mearga in aceeasi directie. Nu te certa cu partenerul de afaceri si/sau de viata pe seama carierei in cursul sau in preajma lui 16.
Profesional, te descurci destul de bine in cursul sau in jurul zilei de 18. Din 19 incolo, se prea poate sa incepi o relatie departe de ochii curiosilor sau sa te impaci cu un/o fost/a partener/a. Nu te implica in polemici in cursul sau in preajma datei de 23. In cursul sau in jurul zilei de 25, iti merge iar bine pe plan profesional, iar din 30 incolo, esti mai comunicativ/a in raport cu amicii.
Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)
In cursul sau in preajma zilei de 7, nu lasa gelozia si posesivitatea sa te curprinda, nici in raport cu persoana iubita, nici in ceea ce ii priveste pe copii. Tot atunci, cauta sa nu intri in conflicte cu partenerul de afaceri/viata pe seama carierei. In cursul sau in jurul zilei de 12, risca sa reapara tendinte de sufocare ale celor de langa, iar in preajma sau in cursul zilei de 13, sa se degenereze.
Din 13 incolo, se anunta o perioada buna sa te inscrii la cursuri de perfectionare in domeniu, reconversie profesionala sau de calificare. Dupa data de 15, nu se recomanda relocarile la mari distante de casa. Din 16 incolo, ai mai mult spor la serviciu, dar ai mare grija sa nu faci lucrurile de mantuiala. In cursul sau in jurul lui 18, se anunta un moment bun pentru o calatorie romantica.
Din 19 incolo, viata ta sociala urmeaza o curba ascendenta. In cursul sau in jurul zilei de 23, ai grija cum te imparti intre casa si cariera. In cursul sau in preajma lui 25, ai o stare de spirit buna si se vede. In cursul sau in jurul lui 26, nu reusesti sa-ti impaci viata sociala si cea sentimentala. Din 30 incolo, comunici parca mai eficient cu superiorii, ceea ce te recomanda pe planul carierei.
Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)
In cursul sau in preajma zilei de 7, pot aparea unele conflicte cu partenerul de ordin casnic. Tot atunci, se prea poate sa apara unele chestiuni complicate de rezolvat la serviciu. In cursul sau in preajma zilei de 12, risca sa se iste din nou certuri pe baza unor chestiuni gospodaresti sau de familie si sa explodeze in data de 13. Din 13, comunici mai bine cu partenerul de afaceri/viata.
Dupa data de 15, ai mare grija daca desfasori parteneriate de afaceri cu capital comun sau tu si cel drag decideti sa va puneti banii la comun. Din 16 incolo, se observa mai multa animatie pe plan sentimental. In cursul sau in jurul aceleiasi date, cauta sa nu dai dovada de gelozie in relatie cu cel drag. Daca intampini probleme de ordin sufletesc sau financiar, apeleaza la parinti in 18.
Din 19 incolo, se anunta un imbold astral pe plan profesional. In cursul sau in preajma zilei de 23, se intrevad unele dificultati de ordin financiar, dar nu insurmontabile. Din nou, daca nu te descurci, cauta sprijinul celor ai casei in cursul sau in preajma datei de 25. In cursul sau in jurul zilei de 26, vezi cum te imparti intre casa si cariera. Din 30 incolo, axeaza-te mai mult pe studii.
Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
In cursul sau in jurul zilei de 7, se prea poate sa apara unele discutii in contradictoriu cu colegii de munca. Tot atunci, nu da dovada de gelozie si posesivitate in cuplu. In cursul sau in preajma zilei de 12, risca sa reapara conflictele mai mult sau mai putin fatise cu tovarasii de la serviciu, iar in 13 sa erupa chiar. Din 13 incolo, comunici mai eficient cu partenerul de viata/afaceri.
Din 15 incolo, atmosfera din parteneriatul tau de viata si/sau afaceri s-ar putea sa fluctueze destul de mult, deci asteapta-te la surprize. Dupa data de 16, nu-i lasa pe parinti sa se implice in relatia ta cu partenerul. In cursul sau in jurul zilei de 18, comunici mai eficient cu partenerul de viata ori afaceri. Din 19, unii nativi pot sa inceapa o relatie la distanta ori cu cineva de alta nationalitate.
In cursul sau in preajma zilei de 23, se prea poate sa apara unele conflicte intre tine si partenerul de viata si/sau de afaceri. In cursul sau in jurul datei de 25, comunici din nou pe limba celui drag. Dar tine cont ca atmosfera de cearta se mentine in cursul sau in preajma zilei de 26. Dupa data de 30, se intrevede o perioada in care …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *