HOROSCOP MINERVA 17-23 IUNIE 2018: Marte in Casa muncii si a sanatatii, probleme cu banii si relatiile

BERBEC. Mercur este in Rac in Casa 1 a personalitatii, moment excelent pentru a fi mai organizat, mai ales daca planifici proiecte legate de casa sau alte activitati de uz casnic. Luna este in Casa a 3-a a comunicarii, marti si miercuri, 19 si 20 iunie, si poate fi o mare oportunitate pentru a incepe un proiect sau pentru a face schimbari majore in viata ta.
TAUR. Mercur este in Rac si miercuri, 20 iunie, va trece in Casa familiei si a radacinilor, astfel incat saptamanile urmatoare pot fi de ajutor pentru cunoastere, invatare, predare si punerea in practica a ideilor. Acest lucru poate fi, de asemenea, un moment excelent pentru crearea de retele si de conexiuni valoroase.?
GEMENI. Mercur s-a mutat de saptamana trecuta in Rac in Casa banilor munciti, ceea ce te-ar putea inspira sa-ti faci ordine in finante. O mica planificare si organizare te poate ajuta sa te simti mai bine cand ai situatia sub control. Luna in Casa creativitatii de miercuri, 20 iunie, este de departe cea mai buna ocazie pentru tine. Poate fi sansa perfecta pentru un nou inceput.?
RAC. Mercur este in semnul tau, iar prezenta lui aici te poate incuraja sa vorbesti, mai ales in ceea ce priveste orice problema importanta. Mercur in Rac poate oferi o ocazie excelenta de a-ti discuta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *