Horoscop Minerva 23-29 aprilie 2017: Ce zodii sunt puse la incercare in aceasta saptamana

BERBEC. Par sa fie din ce in ce mai linistiti, mai degajati, mai preocupati sa-si traiasca viata si sa nu le mai pese de probleme, lucru excelent pentru psihicul lor. Si nici nu au de ce sa-si faca probleme, poate doar femeile pentru o serie de probleme care tin de activitatea hipotalamusului si implicit de debitul hormonal. Pentru restul, saptamana se exprima printr-o reverie interioara, printr-o latura poetica a vietii care ii indeamna sa iubeasca si sa traiasca totul la intensitate maxima. Deh, semnele de foc. ?
TAUR. Ei traverseaza o saptamana destul de incarcata, din toate punctele de vedere. Conjunctia Soare – Mercur este stresata de Pluto si Junona, ca si cum energia lor si asa destul de anemica, este directionata intr-un sens gresit, iar ei nu pot face nimic sa iasa la mal, ci se lasa dusi incotro ii duce curentul evenimentelor.
GEMENI. Recunosc ca nu le este prea moale saptamana aceasta. Cateva aspecte grele le vor da bataie de cap in urmatoarele zile. Careul in T, Jupiter – Pluto – Uranus, intr-o ultima zvacnire, ii zgaltaie zdravan pe acesti nativi, pe fondul a tot ceea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *