Horoscop Minerva 8-14 ianuarie 2017: Se anunta schimbari radicale, CUMPENE si probleme financiare si amoroase. Efectele LUNII NEGRE

Horoscop Minerva Berbec 8-14 ianuarie 2017. Atentie la crucea cardinala, la revelatii neasteptate aduse de revenirea lui Mercur in mers direct, legate oamenii in care aveau incredere sau care le-au marcat intr-un fel evolutia profesionala, si cu o detasare interioara, de neasteptat la ei, vor taia asemenea unui laser excrescentele care le-au deturnat sensul vietii in ultimele luni. Pe de alta parte, afectivitatea lor sta sub semnul fortelor ascunse care se dezmortesc, se trezesc la viata, mesajele vin, mai ales in somn, incep sa inlature tabieturile, obiceiurile, sa modifice mentalitatea in ceea ce priveste societatea si rolul femeii in cadrul acesteia.?
Iata macar un motiv pentru care unii Berbeci sunt macinati de interogatii existentiale, pe 11 si pe 12 ianuarie, in unii se dau batalii care le subrezesc temelia increderii in sine, altii sunt surprinsi de usurinta cu care renunta la ideile fixe si multi se lasa prada acestui proces de epurare.
Si profesional lucrurile se mai potolesc, sunt avantajate tot femeile sau un sef in fusta revine la ganduri mai bune referitoare la ei. Posibil ca unii Berbeci sa fie apreciati pentru ceea ce fac si se vor trezi peste noapte cu un protector, care e drept, sta cu ochii pe ei de ceva timp, si ar putea sa le propuna o noua colaborare. Indiferent ce parere au, inainte de a da un raspuns ar fi indicat sa se gandeasca. Vor avea toata luna la dispozitie. Zi excelenta, miercuri, 11 ianuarie.?
O serie de aspecte benefice ii vor insoti destul de mult timp de acum inainte, sa nu uite de Dumnezeu si sa fie atenti la tentatii. Indiferent ce li se va intimpla, sa nu uite ca rugaciunea ridica vibratia si pot depasi momentele critice legate de prieteni, de colegii de munca.?
Luna Neagra implicata in configuratie anunta ca li se intampla lucruri care trebuie sa se intample si, daca stiu sa-si asculte intuitia, sa le ia ca atare si sa invete ceva de pe urma lor.
Horoscop Minerva Taur 8-14 ianuarie 2017. Acesti nativi se chinuie saptamana aceasta sa finalizeze o serie de acte legate de o separare, un divort sau o anulare a unui contract de vanzare – cumparare.?
Luna Neagra este in Casa parteneriatelor si a contractelor, ceea ce sugereaza mobilitate, ambiguitate si instabilitate, ceea ce pe un nativ Taur ca de altfel pentru toate semnele de pamant, este un adevarat supliciu. Trebuie sa invete sa-si asculte instinctul, asta le spune Luna Neagra.?
Nu as afirma ca stau stralucit la capitolul iubire. Nu le prea place sa vorbeasca despre dragoste, cam asa stau lucrurile si acolo unde, intr-un cuplu sau o prietenie, unul dintre parteneri este Taur.
Pe de alta parte, sunt posibile cheltuieli neasteptate pentru camin, dar si pentru a face fata unor evenimente sociale unde ar fi indicat sa fie prezenti. Bani vin, in conditiile in care sunt destule de platit – taxe, impozite de inceput de an, locul de parcare s.a.?
Totusi, afectiv lucrurile sunt mai bune, cel putin asa arata zilele de 9, 10 si 11 ianuarie, daca ne gadim la spiritul chitibusar al nativilor, dar nevoia lor de siguranta se inscrie in nevoia nativa de a se sti stapani pe munca lor, pe viata lor si ca au ce pune pe masa copiilor. La fel se intampla si in domeniul iubirii si relational. Au nevoie de un partener care sa le intelega nevoile interioare, sa le menajeze mentalul si sufletul, pentru ca ei atunci cand ofera dau tot.
Horoscop Minerva Gemeni 8-14 ianuarie 2017. Pentru Gemeni saptamana este alambicata in sensul ca nu mai stiu incotro sa o ia sau ce solutii sa mai gaseasca ca sa-si reechilibreze pozitia sociala si financiara. Pe de alta parte, au senzatia ca tot ce planuiesc se darama peste noapte asemeni unui castel din nisip.?
Zic ca mai au nevoie de rabdare si sa-si treaca in revista propiile idei, modul de abordare al afacerilor sau felul in care se comporta in relatie, nu de alta, dar persuasiunea lor innascuta ii pot face sa greseasca cu foarte mare usurinta.?
Pe 9 si 10 ianuarie ce pierd pe de o parte, castiga pe de alta. Au destula energie interioara ca sa se ridice si sa mearga mai departe, noroc ca privesc lucrurile din perspectiva: asta e, nu a fost sa fie. Nu se gandesc ca este posibil sa sperie prin volumul de cunostinte si viteza de reactie.?
Pe 11 si 12 ianuarie vor simti ca familia sau partenera/partenerul de cuplu sunt distanti. Niciodata nu au excelat la capitolul relatii, ei cand iubesc iubesc se lasa dusi de val, dar mai putin in saptamana care urmeaza.
Horoscop Minerva Rac 8-14 ianuarie 2017. Mintea acestor nativi zburda in liniste. Visele lor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *