Horoscop Urania: Previziuni astrologice pentru perioada 7-13 ianuarie 2017

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Berbec
Intre 7 si 8 ianuarie, se poate observa o tendinta de reorientare a nativilor in urma cheltuielilor facute in ultimul timp. Acestia isi vor impune o atitudine responsabila si mai chibzuita fata de bani. Intentiile legate de veniturile salariale ii vor determina sa gandeasca o strategie pragmatica careia ii vor va curs la momentul oportun.
Intre 9 si 10 ianuarie, comunicarea va fi intensa. De parca ar fi ramas datori pe aceasta secventa de viata, Berbecii vor fi dornici sa schimbe impresii cu vecinii si cunoscutii de data recenta sau cu fratii. Vor dori sa depene impresiile macar de pe urma intamplarilor traite in ultimele doua / trei saptamani cand, viata lor a fost, probabil, marcata de sarbatori, de excursii, de vacanta. Sunt posibile deplasari de scurta durata sau pe distante mici. Berbecii pot relua contactele cu strainatatea.
Intre 11 si 12 ianuarie, un careu in T, pe semnele Cardinale, impreuna cu Luna in tranzit, va alimenta factorii de stres care vor viza viata personala, cea de familie, casnicia si multiplele ipostaze ale vietii publice, sociale sau profesionale. Totul va merge greu, se vor ivi opozitii sau amanari din partea unor persoane, institutii sau interdictii ale reglementarilor in vigoare.
Pe 13 ianuarie, va fi o perioada mai buna, marcata de veselie, de chef de viata, de petrecere. Simtindu-se in forma, Berbecii vor fi atrasi de exercitiile fizice, de practicarea sporturilor nu neaparat de sezon, pentru ca, in afara de schi si patinaj, ei se pot simti bine practicand si alte discipline sportive sau antrenamente in sala de fitness menite sa le asigure o forma fizica buna.
In oricare dintre zilele saptamanii viitoare, procesele pot instala conditii drastice de desfasurare ale unui conflict in justitie. Cei care au functii si raspundere vor trece prin momente greu de acceptat sau de trait in plan afectiv.
Taur
Intre 7 si 8 ianuarie, preocupari legate de propria persoana (aspect fizic, sanatate, initiative). Unele dintre gesturile sau intentiile care stau la baza unor decizii pleaca de la nemultumirile legate de felul in care se desfasoara o activitate de colaborare, o afacere, un pas in doi, situatii subrede din punct de vedere relational pe care doresc sa le elimine din campul lor de atentie.
Intre 9 si 10 ianuarie, discutii legate mai ales de cadrul juridic care le va permite sa obtina niste venituri; unele pot avea aspectul unui salariu, alteori poate fi vorba de sume globale ce ar putea fi platite o singura data, si nu cu cadenta unei retributii lunare. De aceea, discutiile care se vor purta vor viza tocmai acest cadru legal care sa stea la baza unei intelegeri cu scop lucrativ.
Teoretic, Taurii ar trebui sa evite sa intre in combinatii banesti cu prieteni sau cunoscuti despre care nu stiu nimic pentru ca acestia ar putea da curand o alta turnura actualei intelegeri contractuale. Intre 11 si 12 ianuarie, nativii vor fi fortati de imprejurari sa taca si sa se gandeasca o data, de zece ori, de cate ori e nevoie, la un fapt de viata de data recenta cu care se confrunta.
El poate privi o optiune esentiala, un set de dorinte, credinte, convingeri sau interese ce intra in contradictie cu directia de mers a vietii obisnuite, cu ceea ce se intampla la locul lor de munca, in familie, in tara, in societate.
Unii, pentru a se lamuri mai repede si mai bine, vor apela la lecturi esentiale, la studii in care vor cauta argumente pro si contra si in care, daca vor avea rabdare si capacitate de intelegere, vor identifica cauzele neincrederii sau indoielii care a pus stapanire pe ei. Pe 13 ianuarie, in familie va fi nevoie de o mana forte si de autoritate si, ca intotdeauna, ei se vor oferi sa fie acea mana autoritara.
Citeste si? Horoscop 2017: Ce te asteapta pe plan sentimental, profesional si nu numai? Avem previziunile de care ai nevoie!
Gemeni
Intre 7 si 8 ianuarie, tendinta de a micsora turatiile, de a o lua mai incet. Gemenii vor incerca sa se calmeze, sa se linisteasca, eventual sa doarma pentru a recupera energia pierduta cu zbuciumului zilelor de vacanta. Va fi o nevoie atat a trupului cat si a sufletului de a gasi un moment de ragaz pentru odihna lor.
Intre 9 si 10 ianuarie, Gemenii isi vor reveni la forma fizica normala: vor fi din nou energici, implicati activi,veseli si vor fi in stare sa ia din nou in piept o serie de tensiuni si situatii complicate care dateaza de anul trecut si care se manifesta in plan social, profesional, sau al imaginii si autoritatii unde, cel putin pentru saptamana viitoare, vor avea parte de situatii placute. Unii pot fi laudati, altii pot primi distinctii, aplauze, cronici bune, mai ales daca sunt actori si interpreti.
Intre 11 si 12 ianuarie, nativii pot constata ca micile rezerve de bani s-au epuizat si ca perspectiva nu-i chiar roz. Pentru moment, nu se contureaza nici o solutie sau, chiar daca exista, ele se vor indeparta, incet, incet de nativ. Pe 13 ianuarie, Gemenii pot fi obligati sa faca fata unei situatii de familie, de casnicie, de afaceri etc. in care trebui sa …

spot_imgspot_img