Horoscop Minerva 9-15 iulie 2017 pentru TOATE ZODIILE: Se trece usor de la o stare la alta

BERBEC – Ei bine, saptamana aceasta, unii Berbeci vor fi surpinsi pe picior gresit si vor cadea in capcana lui Cupidon.
TAUR – Va fi o saptamana calma ca sa spun asa, mai ales ca pe 14 si 15 iulie vor face totul ca sa-si sporeasca siguranta materiala, au inteles ca nu trebuie sa isi sacrifice propriile nevoi pentru ca lucrurile sa mearga de la sine.
GEMENI – Soarele si Marte in patrat cu Uranus au darul de a le infierbanta mintea, ii destabilizeaza mintal, ii face sa treaca de la o stare la alta fara sa mai poata stapani jocul, cum se spune.
RAC – I-as sfatui ca pe 11 si 12 iulie sa fie atenti ce spun ca s-ar putea rani in propriile cuvinte. Jupiter prins intre opozitia Pluto – conjunctia Soare – Marte sugereaza un soi de agresivitate latenta, gata sa fie descarcata in mediul familial daca nu sunt atenti.
LEU – In 9 si 15 iulie, fizic, emotional si mental, vor reactiona asa cum le este obiceiul, cu patima dar si cu sensibilitate si deci, nu in ultimul rand, vor fi romantici. Daca nu le iese din prima stati linistiti ca le va iesi din a doua incercare.
FECIOARĂ – Pana pe 10 si 11 iulie ar trebui sa inceteze cu aceste pretentii, au nevoie de timp pentru ei, au nevoie de bani, au nevoie de rasfatul colegilor si a partenerilor de viata, iar colegii lor au nevoie de liniste ca sa poata lucra.
BALANTĂ – Buna dispozitie le este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *