HOROSCOP NOIEMBRIE 2018: Traieste clipa, nu stii ce iti vor aduce sarbatorile de iarna. Previziuni amoroase

BERBEC
Nu se anunta vesti prea bune pentru tine in aceasta luna daca esti implicata intr-o relatie serioasa.?Fie ca esti casatorita sau ca ai un iubit stabil, cert este ca exista un risc major de despartire. Astrele iti recomanda prudenta in ceea ce priveste deciziile impulsive, mai ales cand e vorba de chestiuni atat de importante. Daca sunt copii la mijloc, ai grija sa nu ii implici absolut deloc in confruntarile pe care le ai cu partenerul. Daca esti singura si disonibila, luna noiembrie iti scoate in cale un fost iubit.?
TAUR
Luna noiembrie vine cu o nevoie acuta de afectiune pentru tine.?De aceea, daca esti singura, e posibil ca uneori sa dai dovada de disperare in fata barbatilor cu care intri in contact. Daca esti implicata intr-o relatie serioasa, acum este momentul sa animezi putin viata ta intima si sa cauti sa te apropii mai mult de partenerul tau daca vrei sa primesti ceea ce iti doresti. Daca esti casatorita, vor exista momente cand iti vei dori ceva nou, insa ramane doar la nivel de gand.?
GEMENI
Luna noiembrie vine cu vesti bune pentru tine in ceea ce priveste viata ta sentimentala.?Mai mult decat oricand vei simti ca primesti ceea ce meriti in relatia de cuplu si te simti apreciata cu adevarat de partenerul tau de viata. Daca esti singura de scurt timp, astrele iti scot in cale o noua iubire, cel mai probabil la fel de rapida si intensa. Incearca sa nu iti faci prea multe sperante …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *