HOROSCOP Oana Hanganu 16-21 OCTOMBRIE 2018: Soarele va intra in Scorpion si va fi Luna Plina in Taur. Atentie la Neptun retrograd!

HOROSCOP 16-21 OCTOMBRIE 2018:?In prima parte a saptamanii, astrele ne cer sa fin punctuali, responsabili si sa respectam normele, ierarhiile si valorile adevarate.De miercuri, Luna in Varsator ne va incuraja sa fim originali si independenti, iar in ultima parte a saptamanii, accentul se va pune pe spiritualitate, generozitate, creativitate si sensibilitate.
De asemenea, in prima parte a saptamanii, planetele Mercur si Venus vor fi in armonie, incurajandu-i pe indragostiti sa isi exprime si sa-si dovedeasca sentimentele, iar in weekend, aspectele astrale formate de Mercur, Neptun retrograd si Marte ne vor cere sa nu fim nici prea visatori, dar nici prea impulsivi in niciun fel de relatie.
Afla cum va fi saptamana pentru zodia ta! Citeste previziunile complete!
BERBECHoroscopul saptamanii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Berbec anunta succes in plan profesional, provocari in relatia cu prietenii si timp bun pentru impacare si iertare, in weekend.?Citeste horoscopul complet aici!
TAURHoroscopul saptamanii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Taur pune accent mai intai pe relatia de cuplu si colaborarile nativilor. Mijlocul saptamanii aduce vesti in plan profesional.?Citeste horoscopul complet aici!
GEMENIHoroscopul saptamanii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Gemeni vine cu vesti interesante legate de banii nativilor. Este vorba, de fapt, de bugetul familiei si de profitul unor afaceri.?Citeste horoscopul complet aici!
RACHoroscopul saptamanii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Rac anunta o perioada cu multe responsabilitati pe care nativii si le asuma fata de un copil sau fata de persoana iubita.?Citeste horoscopul complet aici!
LEUHoroscopul saptamanii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Leu oportunitati amoroase pentru nativi, dar si intalniri cu persoane care ar putea avea un rol important in cariera lor.?Citeste horoscopul complet aici!
FECIOARĂHoroscopul saptamanii 16-21 octombrie 2018 anunta armonie si pace in viata sentimentala. De miercuri, atentia nativilor se va indrepta spre viata profesionala,?Citeste horoscopul complet aici!
BALANTĂHoroscopul saptamanii 16-21 octombrie 2018 pentru zodia Balanta le recomanda nativilor care au de rezolvat probleme legate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *