HOROSCOP URANIA 2019 PENTRU FEMEI. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru anul viitor

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Horoscop pentru femeia din Berbec
An de neuitat pentru Berbeci. Doresc sa faca lucruri mari, incercari pe plan profesional. Li se ofera posibilitatea de a evolua. Isi pun la incercare abilitatile. Este un an cu munca asidua si oportunitati. Trebuie sa aleaga cea mai buna optiune, care sa le aduca foloase financiare. Vor oficializa o relatie. Pot oferi dragoste si altor persoane. Va puteti cumpara un apartament sau o casa. Este un an bun pentru investitie. Schimbati-va jobul. Va fi mult stres la munca. Unele probleme medicale ascunse vor iesi la iveala. Stati in alerta pe partea de sanatate.
Horoscop pentru femeia din Taur
Pentru a fi bine in 2019 trebuie ca dragosta sa primeze. Starea de bine, bogatia, locul de munca, sanatate, tot ceea ce intregeste un tot unitar pentru Taur, este afecitvitatea si dragostea. Incercati sa va stabiliti niste limite. Este un an cu incarcatura karmica. Vor primi beneficii timp de 7 ani. Va tinde sa devina imprudent intr-o relatie mai veche. Nu puneti incapatanarea pe primul plan. An prolific pentru a face copii. Vor putea deschide o afacere. Problemele de sanatate vor fi aceleasi ca cele din ultimii 7 ani. Exista un risc de a face o operatie. Nu depindeti de parerile altora.
Horoscop pentru femeia din Gemeni
Trebuie sa acorde timp pentru ei. Anul acesta e unul agitat. Li se ofera ceva care le place cel mai mult: dragoste, cu parteneri din strainatate. Vor calatori mult si se maturizeaza. Vor avea o activitate care vor aduce bani rapid. Se ivesc posibilitati de a schimba locul de munca. Nu faceti lucruri pe impuls. Dragostea este manifestata prin dorinta de libertate. Controlati-va starile agitate. Aveti grija sa nu cadeti in fata unei persoane care va putea sa va puna un copilas in viata. Apar niste cumpene acasa, in ceea ce priveste sanatatea. Lucruri dure la locul de munca. Eliminati stresul din viata voastra. Atentionare incepand din aprilie. Vor tinde sa aiba 3-5 relatii in acelasi timp.
Horoscop pentru femeia din Rac
Vei fi vedeta in 2019. Propulsare sociala, relatii, ajutor de la oameni influenti cu multa dare de mana. Ii ridica. Pot face achizitii noi. Vor fi bine platiti. Casatorie, dragoste, copii, toate vor fi la cote maxime. Racii care s-au saturat de starile oferite de parteneri, vor divorta. Necazuri s-ar putea ivi din aprilie-septembrie, pentru racii nedecisi. Vor lua cateva kilograme in plus. Atentie! Pot aparea probleme pe latura parentala. Trebuie sa isi ajute parintii.
Horoscop pentru femeia din Leu
An de bilant intim. Poti schimba domiciliul, tara, profilul, munca, pentru alt partener. Este an bun, sau mai putin bun pentru castig financiar. Leii se pot indragosti de un coleg de la locul de munca. Creste valoric si isi cer drepturile. Martie-iulie-noiembri: nu trebuie sa accepti influentia altora. Daca ti se cere interventia chirurgicala nu o face in aceste luni. Nu lua cu imprumut, nu semna contracte. Tot ce construiesti in 2019 e ceva cu care nici cu …

spot_imgspot_img