HOROSCOP URANIA 21-27 ianuarie: Carusel de evenimente de importanta diferita, fiecare zodie este pusa la incercare

0

Intre 21 si 22 ianuarie (pana la pranz), sentimente neimpartasite, amaraciuni si tristeti, deziluzii care pot fi provocate de o persoana sau chiar de catre copii. Mic moment de criza de creatie pentru cei care activeaza in domeniul artistic: nu au chef, nu au inspiratie, nu pot sa se transpuna in pielea personajului din cauza unui prea plin sufletesc care ii tulbura.Intre 22 ianuarie (dupa ora 12:45″) si 24 ianuarie, posibile reglementari legale in favoarea nativului sau care atrag de partea lui circumstante profesionale ce-i dau satisfactie (li se face dreptate, se ridica umbra de indoiala ce s-a abatut asupra lor, repurteaza o victorie la locul de munca, etc.). Racii care au boli sau suferinte fizice vor respinge solutia unui tratament din categoria medicii alternative.?Pentru ca temerile lor sunt profund subiective (dar explicabile printr-un psihic suprasolicitat), este bine ca acesti nativi sa nu ia o decizie definitiva in aceasta privinta ci doar sa o amane pana in momentul cand vor fi in forma iar tratamentul va da rezultatele scontate si, nelasandu-se condusi de prejudecati si false argumente, intre timp, sa se informeze si sa se lamureasca.Intre 25 si 27 ianuarie dimineata, discutii preliminare semnarii unui act, consultari, “sondarea discreta a terenului” in vederea implicarii lor intr-o colaborare. Moment de raceala afectiva sau chiar de indiferenta in plan conjugal. Perioada de constrangeri sau contestari care vor pune intr-o ecuatie dificila activitatea profesionala si responsabilitatile lor publice.Pe 27 ianuarie (dupa ora 10:35″), posibile surprize legate de un venit, un beneficiu, un gest cu consecinte materiale, mai ales pe fondul unui eveniment neasteptat, care schimba datele problemei si care se poate prelungi sau materializa pe 28 ianuarie (cand, pe casa a VIII-a, va fi Luna Noua) sau chiar pe 29 ianuarie, ca efect al acestei conjuncturi astrale.
Intre 21 si 22 ianuarie (pana la pranz), nemultumiri in legatura cu o chestiune domestica, locativa, funciara sau familiala din perspectiva patrimoniala. In unele cazuri, aceasta manie, ce va fi cu greu stapanita, poate fi provocata de imposibilitatea de a semna actele necesare unei vanzari.
Intre 22 ianuarie (dupa ora 12:45″) si 24 ianuarie, forma fizica si sufleteasca buna. Leii, mai ales barbatii, se vor simti puternici, “in stare de orice”, de a face sport, de a se confrunta cu adversari puternici mai ales in discipline de tip challenge direct si mai putin in cele de echipa; dar, tot barbatii vor mai avea chef, asa… ca sa-si mai ridice moralul, sa faca nu una ci, daca se poate, cat mai multe cuceriri.?
Leii, de toate varstele, vor avea o inclinatie speciala pentru aventura, placeri traite intr-o cheie a excesului. Intre 25 si 27 ianuarie dimineata, realitatea banala, munca, rutina ii va cheama la ordine. Pe 27 ianuarie (dupa ora 10:35″), se va contura prima mare provocare a acestui an, pe fondul prezentei Soarelui in casa a VII-a, unde, pe 28 ianuarie, se va produce o faza de Luna Noua, ale carei consecinte s-ar putea perpetua intregul an, in functie de sectorul pe care il vor reforma sau de surprizele pe care le vor aduce.
In principal, va fi vorba de chestiuni parteneriale, contractuale, conjugale sau procesuale. Etapa nu trebuie tratata cu superficialitate. Se profileaza, in functie de realitatea biografica a fiecarui nativ, daruri, cadouri, ajutoare. Ramane activa si riscanta axa celor doua case ale comunicarii unde, uneori, un fel prea abrupt, neglijent, ostentativ sau lipsit de delicatete de a se exprima ii poate pune in situatia neplacuta de a li se atrage atentia ca gresesc. Pe acest sector, va ramane activ un conflict cu sine insusi, mai ales daca Leii au fost dezamagiti de o idee in care au crezut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *