HOROSCOP URANIA 8-14 OCTOMBRIE: Se anunta probleme mari, despartiri si lovituri financiare. Evitati deplasarile

Intre 8 si 10 octombrie (pana la ora 09:32″), se instaleaza un fel de “lupta” cu viata care, pentru cei tineri, presupune efortul de a-si croi un drum in viata, iar pentru cei maturi confruntarea cu hatisurile puterii. Nativii vor da dovada de rezistenta fizica si nervoasa si de tenacitate. O nota speciala o va da incapatanarea sau “fixismul” care le vor servi drept tel sau argument suprem. Dinspre casa partenerilor de orice fel vor veni opozitii si provocari, transformand dialogurile in dispute. Uneori, ei insisi ar dori sa domoleasca aceasta valtoare de informatii si situatii conflictuale. Intre dimineata zilei de 10 octombrie si 12 octombrie (pana la ora 15:43″), nativii vor arata disponibilitate fata de solicitarile prietenilor. Din a doua parte a zilei de 12 octombrie pana pe 14 octombrie (ora 18:09″), inclinatie catre odihna sau meditatie; grija sporita fata de trup si sanatate. Din dupa-amiaza zilei de 14, octombrie precum si in urmatoarele doua zile, va spori agitatia si activismul dar se vor inmulti si motivele pentru care relatiile dintre soti sau partenerii de afaceri vor trece prin momente critice, pe fondul unor surprize neplacute (informatii, intamplari) peste care Berbecii nu vor putea trece usor cu vederea, fiind obligati sa ia atitudine. Din 14 octombrie, turnura neprevazuta a unor procese si anchete. Nota generala a saptamanii indica nevoia sporita de rabdare, de stapanire de sine si mai ales de diplomatie. Nu va lasati prada enervarilor, nu va pierdeti cumpatul oricat de dificila ar fi situatia cu care va confruntati. Constientizati cu luciditate gravitatea si consecintele respectivei stari de lucruri si nu o lasati sa evolueze la voia intamplarii, pe principiul “ce-o fi, o fi”. Dezamagiri la locul de munca sau revolta pentru ca nativii vor fi fortati de imprejurari sa-si incalce niste principii de viata.
Intre 8 si 10 octombrie (pana la ora 09:32″), principalul aspect astrologic este util celor care trec prin crize de identitate, care au probleme de constiinta care le-au schimbat scara de valori si grila de principii si prioritati in viata pe baza carora actionau. In aceasta situatie, cand stabilitatea interioara este subrezita sau, pentru unii, chiar stricata de-a binelea, iar evolutia nesigura, aceasta etapa are darul de a le da puterea sa reziste, sa se “adune” chiar daca, in constiinta lor, nu s-a facut inca ordine. Unii, in nevoia de a se stabiliza, pot apela la lectura, la studiu, la aprofundarea unor chestiuni de viata pentru a le intelege mai bine natura si a le gasi o explicatie. Perioada seamana, mai ales in cazul celor aflati intre 33 si 44 de ani, cu o indarjire in fata sortii. Intre dimineata zilei de 10 octombrie si 12 octombrie (pana la ora 15:43″), fluctuatii de imagine cu rezonanta stranie sau efecte asupra vietii de familie, de unde nu vor primi intelegerea de care au nevoie in aceste momente. Din a doua parte a zilei de 12 octombrie pana pe 14 octombrie (ora 18:09″), casa prietenilor va fi locuita de doua planete retrograde care vor spori tristetea si care, pe fondul altor tranzite de moment, pot deveni, mai ales in cazul femeilor singure, apasatoare. Din dupa-amiaza zilei de 14 octombrie, va incepe o perioada de doua-trei zile in care sanatatea va fi pe primul plan, pe fondul alterarii starii de spirit care le va influenta mentalitatea si reactiile: vor fi nervosi, irascibili la tot pasul, intoleranti cu greselile altora, ostili fata de propunerile si ofertele celor din jur. Sunt de evitat initiativele si observatiile care propun reformularea unui aspect de munca (orar, program, volum de sarcini, metoda de abordare): initiativele lor nu vor fi bine primite si nici corect intelese.
Gemeni

Intre 8 si 10 octombrie (pana la ora 09:32″), se vor afirma mai multe tendinte care se vor actiona fiecare in parte sau, in anumite cazuri, concomitent: nevoia de a fi deveni chibzuiti baneste mai ales cu cheltuielile de tipul investitiilor pe care intentionau sa le faca, o “pauza” in alimentarea contului cu banii necesari, blocarea unor acte care, daca si-ar fi urmat drumul normal, le-ar fi asigurat venitul necesar, complicarea unui demers oficial greu de rezolvat (succesiune, testament, donatie, finantare, sponsorizare, etc.), restrictii care vin din partea unui membru de familie. Intre dimineata zilei de 10 octombrie si 12 octombrie (pana la ora 15:43″), clipe de inspiratie si fantezie, placerea de a se indrepta spre activitati care, dincolo de latura relaxanta, le vor permite sa se cultive, sa-si formeze gustul, sa-si largeasca universul de cunoastere, sa-si imbogateasca universul profesional (lecturi, studiu individual, participarea la simpozioane, cursuri de formare si pregatire, etc.). Din a doua parte a zilei de 12 octombrie pana pe 14 octombrie (ora 18:09″), dorinta intens resimtita de a face o impresie frumoasa in public, de a impresiona sau emotiona atunci cand vorbesc sau desfasoara o activitate (inclusiv artistica) in fata unui auditoriu. Din dupa-amiaza zilei de 14 octombrie, precum si in urmatoarele doua zile, desi ei sunt, in general, persoane abile si diplomate, Gemenii se vor afirma intr-un chip categoric fata de unele persoane cunoscute carora nu le vor mai tolera derapajele de limbaj, de gandire sau de comportament. Aceiasi tendinta radicala se va putea observa si in relatiile sentimentale, unde nativii vor incerca sa introduca ordinea ori sa se faca respectati si ascultati. Pe fond, dorinta lor este de revenire la normal, dar felul in care o vor proceda va avea o dimensiune radicala.

Rac

Intre 8 si 10 octombrie (pana la ora 09:32″), aspectele de viata parteneriala impun anduranta. Sentimentele si trairile pe care acestea le provoaca tin de, ceea ce se cheama, metaforic vorbind, “suflet harsait”. Partenerul pune probleme in cuplu sau acesta are probleme care se rasfrang asupra nativului din Rac. Relatia devine dificila prin comunicarea greoaie, marcata de indisponibilitatea celui cu care traieste sau colaboreaza nativul de a spune ceea ce simte, ce crede sau ce vrea cu adevarat si care manifesta reticenta, raceala si izolare fata de cei din jur. Negocierile devin dificile, impacarile aproape imposibile (genul “fiecare o tine pe a lui”). Unele tensiuni parteneriale se complica cu componente personale, familiale care impiedica rezolvarea situatiei. Nu porniti procese pe acest context astral. Intre dimineata zilei de 10 octombrie si 12 octombrie (pana la ora 15:43″), surprize care pleaca de la bani si provoaca sentimente rascolite sau, invers, sentimentele au de suferit de pe urma unor imprejurari de natura financiara ori patrimoniala. Din a doua parte a zilei de 12 octombrie pana pe 14 octombrie (ora 18:09″), relatiile cu copiii (la o varsta ce depaseste adolescenta), ii pot nemultumi pe parintii Rac pentru experientele personale dureroase prin care trec sau pentru optiunile lor nefericite. Din dupa-amiaza zilei de 14 octombrie, se vor intensifica discrepantele intre interesele personale si conditionarile exterioare: etapa de constrangeri, minore sau majore, in functie de varsta si locul nativilor in societate. In cazuri particulare (cei nascuti in noiembrie 1933, inceput octombrie 1945, inceput de septembrie 1957, sfarsit de ianuarie 1969 si ultimele zile ale lunii august 1969, prima decada a lunii decembrie 1980, a doua decada a lunii noiembrie 1992), casa, averea si relatia cu rudele poate trece printr-o etapa importanta, teoretic, favorabila.
Leu

Intre 8 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *