HOROSCOP WEEKEND 14-15 APRILIE: Se anunta un sfarsit de saptamana pasional. Cine are parte de o surpriza placuta

Berbec (21 martie-20 aprilie)
-in acest weekend, nativul din zodia Berbec se poate simti pe alocuri exclus de apropiati, desi va avea parte de invitatii in oras. Duminica seara o veste il determina sa isi schimbe planul pentru saptamana ce urmeaza.
Taur (21 aprilie-21 mai)
-nativul Taur este in centrul atentiei prin intermediul pasiunilor sale din timpul liber. Sambata este o zi perfecta pentru nativul Taur sa isi foloseasca economiile din ultima perioada pentru o achizitie importanta.
Gemeni (21 mai-21 iunie)
-vei relua legatura cu o veche cunostinta, chiar daca tu vei face primul pas, veti stabili o intalnire in acest weekend. Duminica seara vei participa la un eveniment, un concert sau un film.
Rac (22 iunie-22 iulie)
-o cunostinta mai veche te va cauta, iti va face o surpriza placuta, ceea ce te va bucura enorm. Sambata vei vizita un apropiat si vei profita de ocazie pentru a te destainui. Cu siguranta te vei simti mai bine, eliberat.
Leu (23 iulie-22 august)
-nativul din zodia Leu cauta sa fie principalul erou al weekendului. Nativul va gasi o solutie pentru fiecare problema a membrilor familiei, insa va cere o mana de ajutor pentru problemele sale.
Fecioara (23 august-22 septembrie)
-vei intalni o persoana cu care rezonezi, chiar daca nu esti prea sociabil. Sambata este rost de bani, vei sta poate chiar peste program in cadrul locului de munca, insa nu vei simti amprenta oboselii.
Balanta (23 septembrie-22 octombrie)
-in acest weekend, nativul din zodia Balanta este in cautare de schimbari. Va prelua initiativa si, in ciuda discutiilor in contradictoriu purtate cu partenerul de viata, va incerca sa faca mici modificari in amenajarea locuintei.
Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)
-o veste placuta va strange sambata in jurul mesei intreaga familiei a nativului. Spre seara este posibil ca nativul Scorpion sa primeasca o invitatie la o petrecere, la un eveniment. Sfarsitul weekendului ii aduce nativului timp liber pentru a se relaxa alaturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *