Mihai Voropchievici avertizeaza: 4 zodii sufera enorm pana in toamna. Au multe cumpene de trecut

Horoscop Mihai Voropchievici. Saptamana aceasta, pana la final, va fi una edificatoare pentru multe semne zodiacale. Vor avea loc schimbari in vietile lor, insa nu atat de substantiale pe cat se asteapta.
Cei nascuti in zodia Taur au o perioada favorabila din punct de vedere amoros. Pana pe 14 aprilie isi vor gasi dragostea.
Persoanele care sunt in zodia Taur si inca nu formeaza un cuplu trebuie sa fie gata de gasirea marii lor iubiri. Dragostea bate la usa lor exact cand nu se asteapta.
Cat despre Berbeci, numerologul Mihai Voropchievici, care a citit in rune, spune ca acestia au nevoie de relaxare. Trebuie sa isi puna ordine in ganduri, sa nu se multumeasca doar cu putinul din viata lor, dar sa nici nu exagereze in dobandirea succesului.
Gemenii care isi doresc un copil au toate sansele sa il conceapa saptamana asta. E o perioada buna pentru cei care vor sa isi mareasca familia.
Racii trebuie si ei sa se mai tempereze, sa dea la o parte toate fricile, toate grijile. Nu trebuie sa faca alegeri bruste, ci sa le gandeasca in detaliu.
Leii au si ei parte de schimbari uriase. Vor fi pusi in fata unor situatii complicate, in fata unor momente decisive mai ales in weekend.
Fecioarele afla un adevar care le-ar putea tulbura nitel la finalul acestei saptamani. Nu au de ales si trebuie sa ia o decizie radicala.
Balantele si Scorpionii au un sfarsit de an in care …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *