Horoscop weekend 20-22 iulie 2018. Intre doua eclipse, traim misterul Lunii in Scorpion!

Horoscop weekend.?Luna iulie 2018 ne ofera un adevarat spectacol astral prin fenomenele unice si eclipsele oferite de Luna si de Soare ! Acest weekend cuprins intre vineri 20 iulie si duminica 22 iulie este profund si adanc ca semnificatie, Luna fiind in crestere si in Scorpion.
Acum o saptamana, Vineri 13 iulie, Luna tocmai a fost Noua in Rac si a avut alaturi si eclipsa partiala de Soare. Inca ne aflam sub semnificatia acestui tranzit special.

Insa peste o saptamana, marele spectacol este oferit de Cea mai lunga ECLIPSA DE LUNA din secolul XXI va avea loc Vineri 27 iulie, o data cu Luna plina Sangerie din Varsator!

In acea noapte ce va urma, nu doar durata eclipsei va fi cea mai mare, respectiv 103 minute, dar Luna va avea culoarea de rosu profund.
Varsatorul este semnul ce raspunde de comunitate. El simbolizeaza grupuri, idealuri si miscari in colaborare. Aceasta eclipsa aduce o mare schimbare. Ea semnifica un punct de cotitura major, o linie groasa trasata in nisip. Este o eclipsa lunara puternica, furioasa, rebela si infierata ! Nu doar ca are culoarea sangerie, dar este in conjunctie cu planeta rosie Marte care acum este stralucitoare si retrograda. Si este si in aspect de patrat cu rebelul Uranus. Te poti astepta la neasteptat, vechi resentimente sau ostilitati pot erupe fara preaviz.

Fiecare zodie este impactata de sezonul eclipselor verii 2018. Afla aici ce ti se rezerva in horoscopul eclipselor!

Intre asemenea doua mari eclipse si faze ale Lunii, acum ne asteapta un weekend mistic, profund si vindecator sub influenta Lunii in Scorpion !
Luna in Scorpion ne reaminteste in mod esential ca suntem intr-un proces continuu si ciclic de schimbare. Trebuie sa ne debarasam de ce nu este necesar ca sa ne putem duce mai departe. Micile si marile crize pe care le experimentam in viata de zi cu zi ne pun in contact cu puterea noastra si ne arata ce slabiciuni avem.

Elibereaza ceva in aceste zile, un obiect, o credinta, o conceptie, o etapa si fa loc pentru o noua crestere!

Ce sa faci cand Luna este in Scorpion:
Plateste-ti taxele.
Pune-ti la punct finantele comune cu cineva.
Fa curatenie.
Verifica si praful de sub pat si curata-l.
Intalneste-te cu un psihoterapeut pe o tema ce te preocupa.
Fa o calatorie samanica.
Viziteaza un medium.
Planifica o noapte de vindecare sexuala.
Fa scufundari in apa.
Uda gradina.
Tine un secret sau spune un secret unui prieten de mare incredere sau unui vindecator.
Fa o cura de detoxifiere de 3 zile.
Fa un masaj profund.
Fii foarte sincer emotional cu un prieten caruia ii spui ceva foarte profund si important pentru relatia voastra.

Care este mesajul Lunii in Scorpion pentru noi
Intensitate – iata despre ce este Luna in Scorpion. Fie ca este o pasiune, o euforie, o tristete sau o dorinta, emotiile sunt simtite la un nivel adanc si personal. Suntem motivati de dorinta ca sa mergem in adancime lucrurilor si instinctiv citim printre randuri. Superficialitatea nu va functiona pentru noi acum.
Luna in Scorpion ne cere insistent sa ne descoperim propria putere si este un timp excelent sa scapam de frici vechi si obiceiuri limitative.
Poate fi un timp intim si foarte pasional.
Evita tactici de manipulare, evita sa pui sau sa participi sa pui la cale lucruri si evita suspiciunea.
Scorpion vrea sa ajunga in adancimea lucrurilor si este pregatit sa sape in orice mizerie necesara ca sa ajunga la bijuteriile din spate. Este un semn fix, deci este determinat si neobosit in cautarea lui. Ai grija la gelozii si obsesii – ele ne arata unde ne-am pierdut puterea sau unde am cedat-o altora.
Poate ca esti atras de anumite intalniri intense in relatiile tale. Daca simti ca se apropie o furtuna, las-o sa vina. Puterea trebuie eliberata inainte de a otravi atmosfera.
Este un timp perfect sa explorezi aspecte adanci din tine.
De ce te temi si care este cauza? Care iti sunt secretele? Poate ca este timpul sa dezgropi aceste taine.
Daca suferi, dedica-ti timp sa ajungi la cauza de la radacina si decide ce trebuie schimbat. Exploreaza-ti obiceiurile ce te tin in spate sau pe loc.
Visele iti pot fi mai intense sau poti avea cosmaruri. Scrie-ti visele, ele sunt aici ca sa te calauzeasca.
Contempla misterele vietii, ceea ce este ciudat si neobisnuit. Daca studiezi un sistem ocult precum tarotul, astrologia sau runele, aceasta Luna in Scorpion te poate ajuta sa descoperi comori pe care inainte doar le simteai.
Permite-ti sa fii consumat de un scop. Fii ca vulturul in zbor al carui focus ascutit poate gasi prada de sus, sus de tot. El nu este sovaielnic, el nu te indoieste si nu isi pune intrebari – el pur si simplu reactioneaza la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *