HOROSCOP WEEKEND 21-22 APRILIE: Se anunta vizite neasteptate si un castig neasteptat

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Berbec (21 martie-20 aprilie)
-nativul din zodia Berbec va incepe weekendul primind o vizita asteptata de mult. Sambata iti rezervi cateva ore pentru un proiect pe care l-ai neglijat. Vei primi o invitatie in oras de la un apropiat.
Taur (21 aprilie-21 mai)
-se pare ca in acest weekend banii nu vor fi atrasi de catre nativul din zodia Taur, ci dimpotriva, cheltuielile nu vor corespunde cu veniturile. Duminica o discutie cu un apropiat ii va aduce nativului raspunsuri la unele intrebari.
Gemeni (21 mai-21 iunie)
-inceputul weekendului lasa pentru nativul din zodia Gemeni loc si pentru o mica plimbare prin parc sau prin oras, alaturi de un membru al familiei. Duminica se anunta drumuri, poate vei vizita o ruda sau un apropiat.
Rac (22 iunie-22 iulie)
-pentru nativul Rac venirea weekendului este prilej de bucurie, chiar daca poate este un alt weekend in care isi va focaliza intreaga atentie asupra pasiunilor sale. In plan financiar, in acest weekend va fi implinit.
Leu (23 iulie-22 august)
-sambata nativul din zodia Leu va da o mana de ajutor in treburile casnice, insa in cea mai mare parte a timpului se va relaxa. Spre sfarsitul weekendului se anunta rost de bani, dar pe nativ il va interesa mult mai mult armonia dintre membrii familiei.
?Fecioara (23 august-22 septembrie)
-promisiunile pe care le face nativul Fecioara sunt mereu prioritare, in acest weekend va profita de ocazie pentru a-si indeplini o promisiune fata de un apropiat. Desi nativul nu se situeaza intr-o criza financiara, va dori sa castige un venit in plus.
Balanta (23 septembrie-22 octombrie)
-vei fi nevoit sa amani sau chiar sa anulezi o intalnire pe care ai stabilit-o cu un apropiat pentru acest weekend. O veste pe care ai primit-o iti va schimba radical planurile de weekend, insa nu te va deranja, caci orice activitate care ii implica si pe cei din familie te bucura.
Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)
-lasand la o parte problemele financiare, weekendul acesta va fi benefic din punct de vedere sentimental. Nativii singuri isi vor cladi o relatie …

spot_imgspot_img