Horoscop zilnic JOI 30 AUGUST 2018. Parada de ego-uri

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Din punct de vedre astral, Luna este in curajosul Berbec toata ziua si desi este in scadere, ea nu renunta usor la suprematia pe care a avut-o acum cateva zile cand a fost Luna plina. Ea este aliniata cu trei astre pe cer si simtim si noi aceasta energie direct pana in stomac…
Mercur in Leu este de veghe sa dea o mana de ajutor dar sunt sanse ca cuvintele sa ne iasa din gura cu mult inainte de a reusi sa ne gandim ce sa spunem. Este un lucru bun sau rau? Depinde de cum o vezi si in ce situatie esti. Atentie la egouri, se inflameaza mai usor sub Luna in Berbec si pot aparea tot felul de lupte de culise.
Relatiile sunt sub influenta opozitiei Lunii cu Venus si desi nu se intampla lucruri substantiale, nu este totusi o zi perfecta pentru a negocia un deal sau a sta jos pentru o discutie clarificatoare cu partenerul. Este prea mult ego la parada acum iar Venus si armonia ei sunt mai degraba puse pe plan secund acum.
Iata asadar care sunt mesajele pentru fiecare zodie in horoscopul zilei de JOI 30 AUGUST 2018:
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)Mercur se aliniaza cu superba Venus iar aceasta influenta iti poate aduce invitatii placute si poate chiar o vibratie romantica. Oricum, o alta legatura mai ciudata sugereasca ca ar fi tentant sa ignori pe cineva cu care nu ai mai avut contact direct recent. Daca faci asa, ai putea pierde o oportunitate interesanta in care poti afla ceva important pentru tine.
Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)Desi o parte …

spot_imgspot_img