Horoscop zilnic LUNI 6 AUGUST 2018. Venus se muta in Balanta. Ce urmeaza in relatii?

De fapt, Venus conduce doua semne zodiacale. Unul este Taurul si celalalt este, desigur, Balanta. Dar in timp ce Taurul activeaza aspectul orientat spre bani al lui Venus, Balanta ii activeaza iubirea!
Combinatia dintre Venus si Balanta este armonioasa in mod natural. Intrucat Balanta este cel mai echilibrat semn zodiacal, adaugarea energiei cooperante a lui Venus aduce si mai multa fericire, corectitudine si serenitate. Balanta intareste natura dulce si calma a lui Venus si ne incurajeaza pe toti sa tindem spre mai multa pace in viata, fie singuri fie impreuna cu altii.
Pentru ca Balanta este asa de preocupata cu corectitudinea si egalitatea, relatiile dezechilibrate se vor simti foarte rau acum si vor fi supuse corectiei spre armonie.
Cumva unul dintre voi doi are sentimente mult mai puternice decat celalalt?
Cumva unul dintre voi pune mai multa munca in parteneriat decat celalalt? Daca da, asta va deveni foarte evident in timpul lui Venus in Balanta. Din fericire, acest tranzit ne si binecuvanteaza cu cooperare si gratie ca sa lucram impreuna pentru schimbari pozitive si un start nou.
Ce iti aduce mai mult Venus in Balanta pentru urmatoarele 3 saptamani, citeste aici.
Ce iti aduce SAPTAMANA VIITOARE 6-12 august in functie de zodie? Iata aici in Horoscopul saptamanal, ultima eclipsa, 7 astre retrograde… haos sau timpul unui nou inceput?
Iata horoscopul zilei de LUNI 6 AUGUST 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Poate ca ai o dificultate in a-ti impune opiniile in fata altora. Pentru unii, ideile tale sunt prea orientate in jurul tau. Pentru altii, poti parea insensibil intr-o anumita situatie. Fa tot ce poti mai bine sa intelegi ce iti spun ceilalti. Nu fii surprins daca nu primesti valurile de iubire pe care crezi ca le meriti. Este o zi in care …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *