Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARTI 18 DECEMBRIE 2018. Cine are o zi fantastica?

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Azi este o zi in care sa ne grabim si sa ne facem treburile rapid in prima parte a zilei – sustinuti de energia Lunii in Berbec – apoi, o data cu mutarea Lunii in Taur, sa imprumutam si noi din energia Taurului si sa stam linistiti si sa ne relaxam. Fa-ti planuri, fa-ti treburi, dar nu uita ca viata e facuta si din surprize, din relaxari, din placerile simturilor.?
Totodata, Luna in stabilul Taur da o energie fantastica daca esti in cautarea unui cadou care sa reziste in timp si care nici sa nu iti perturbe conturile de scump ce este. Acum poti gasi si oferte bune. Taurul iti da un nas bun sa simti valoarea la un pret bun dar si sa simti ce e mai bun ca mirosuri sau texturi !?
Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l : ?
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Energia si curajul ti se reintorc dupa cateva zile in care te-ai simtit poate ceva mai jos. Ar trebui ca azi sa te bucuri de o buna dispozitie. Puterile tale de convingere sunt puternice. Exista o portie suplimentara de energie acum in spatele emotiilor tale. Vei vedea ca asta poate duce la o transformare in interiorul tau. Orice ai face, fa cu pasiune. Lasa natura ta curajoasa sa straluceasca.
Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Iesi din orice stres. Distreaza-te si nu te mai ingrijora asa de mult pentru consecinte. Pune-ti lista cu lucruri de facut deoparte pentru ceva timp si focuseaza-te sa te …

spot_imgspot_img