Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru VINERI 28 DECEMBRIE 2018. Incepe ultimul weekend 2018!

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Ziua de cineri ofera un aspect astral ce activeaza atmosfera sexy, Venus fiind in sextil cu Pluto. Venus este in Scorpion de cateva luni deja (a fost si retrograd aici apoi a revenit in Scorpion) si ne transforma viata amoroasa si poate si finantele. Pluto este coordonatorul zodiei Scorpion, deci combinatia lor ne da deja de gandit.
Ai o tinuta sexy pentru seara de vineri?
Atmosfera se incinge, lumea este plina de intentii sexy in aer si poate fi cam intens pentru unii, in timp ce altii se simt ca pestele in apa (da, despre Scorpion vorbim acum). Dar oricare ar fi semnul, in afara de sexualitate mai apare la orizont si micul omulet verde care tulbura relatiile. Gelozie ? Invidie ? Suspiciune ? Posesivitate ? Orice poate aparea azi din sextilul Venus si Pluto.
Vineri seara Luna iese din Fecioara si intra in Balanta unde va intampina noul an. Luna in Balanta este despre relatii si iubire, deci s-ar putea sa nu iti iei gandul de la cineva. Si de ce ai face-o ? Profita de 3 zile pline de weekend si cu Luna in Balanta ca sa te rasfeti in iubire.
Acestui context general astral al zilei, valabil pentru toate zodiile, i se alatura si mesajul particular pentru fiecare zodie. Iata-l:
Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Cu expansivul Jupiter ce isi continua miscarea in sectorul tau de orizonturi indepartate, te va domina dorinta sa te desprinzi si sa incerci lucruri noi si sa iei in calcul oportunitati proaspete. De fapt, ar putea creste si mai mult si chiar sa faci pasi concreti in noi directii. Ceea ce descoperi acum ar putea influenta calea ta viitoare si poate duce la un interes serios care sa inceapa sa traiasca in anul ce urmeaza.
Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
O excursie planificata cu …

spot_imgspot_img